Przesunięty przez: strus 2010-05-19, 01:07 |
Opinia na temat wortalu,oraz Wasze sugestie co zmienić, poprawić? |
| Czy chcesz na forum Shoutboxa? |
| TAK |
|
62% |
[ 15 ] |
| NIE |
|
29% |
[ 7 ] |
| NIE WIEM |
|
8% |
[ 2 ] |
|
| Głosowań: 24 |
| Wszystkich Głosów: 24 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
breakz
nowy klubowicz

|
Wysłany: 2009-06-06, 16:36
|
|
|
| admin napisał/a | | dopisania jest forum i tutaj napisane przez użytkowników posty zostają a na shoutboxie usuwane są automatycznie. |
Na forum pisze się posty a w shoutboxie tylko krótkie wypowiedzi (zazwyczaj nie na temat) więc w niczym to nie przeszkadza. Przecież w shoutboxie nie zakładasz tematu w którym później udzielane odpowiedzi Ci przepadną więc o to chyba nie ma się co martwić. |
|
|
|
 |
|
strus
super klubowicz

Słucham: House, Techno, Trance
Kluby: M7 CLUB
Wiek: 25 Dołączył: 26 Kwi 2007 Posty: 2143 Miejscowość: Wasilków
|
Wysłany: 2009-06-07, 09:57
|
|
|
W takim razie dałem ankietę i zobaczymy, co inni o tym myślą. Jeśli w ankiecie będzie więcej na TAK wówczas uruchomię Shoutboxa. Pasuje |
|
 |
deCamel
aktywny klubowicz music producer

Pomógł: 1 raz Dołączył: 30 Maj 2007 Posty: 608 Miejscowość: Tarnow
|
Wysłany: 2009-06-08, 11:32
|
|
|
| no okej ale jezeli ktos cos chce od innego uzytkownika to przeciez moze naisac priva albo chociazby na gadu sie odezwac;) dla mnie to jest zbedne;) |
|
|
|
 |
Warciarz
super klubowicz

Słucham: Techno,Hardcore,Trance,
Pomógł: 5 razy Wiek: 20 Dołączył: 04 Cze 2007 Posty: 3201 Miejscowość: Zawiercie
|
Wysłany: 2009-06-08, 22:52
|
|
|
Ja mam takie neutralne nastawienie do tego. Jest wkońcu temat freestyle na którym można pisać o wszystkim |
_________________ Kodeks poruszania się po Forum:
1. Nie przemawiaj do ludzi metaforą - zrozumieją Cię dosłownie.
2. Nie przemawiaj do ludzi ironią - zrozumieją Cię zbyt dosłownie.
3. Nie przemawiaj do ludzi dosłownie - nie zrozumieją Cię.
4. Nie przemawiaj wogóle do ludzi to nie dostaniesz bana
[you] - Zaznacz się na mapie klubowiczów!
|
|
|
|
 |
misiek
super klubowicz

Słucham: Trance,Techno
Kluby: M7 Club - Białystok
Pomógł: 6 razy Wiek: 27 Dołączył: 26 Kwi 2007 Posty: 2825 Miejscowość: Wasilków
|
Wysłany: 2009-06-08, 23:22
|
|
|
Ja jestem na nie, ponieważ zgadzam się w 100% z adminem |
|
|
|
 |
deCamel
aktywny klubowicz music producer

Pomógł: 1 raz Dołączył: 30 Maj 2007 Posty: 608 Miejscowość: Tarnow
|
Wysłany: 2009-06-09, 10:49
|
|
|
| no i powinno niebyc;) |
|
|
|
 |
breakz
nowy klubowicz

|
Wysłany: 2009-06-11, 00:16
|
|
|
| deCamel napisał/a | | no i powinno niebyc;) |
Nie wiem dlaczego skoro głosy są podzielone. |
|
|
|
 |
graph
aktywny klubowicz

Słucham: Hardstyle, Hardcore
Kluby: Mega, Spider
Wiek: 20 Dołączył: 13 Cze 2009 Posty: 738 Miejscowość: Tychy
|
Wysłany: 2009-08-02, 20:49
|
|
|
Jak dla mnie SB jest jak najbardziej zbędny.... dodatkowe obciążenie dla serwera a WME już czasami chodzi jak chodzi, przynajmniej u mnie jest takie odczucie.... A co do samego wortalu to jak dla mnie to jest tu trochę do zmiany ;D Po pierwsze layout strony głównej, trochę graficznie ale przede wszystkim układ strony jak dla mnie do zmiany, konkretnie chodzi o to żeby było ładnie, przejrzyście i bardziej czytelnie. Co do grafiki to już nie mam konkretnej koncepcji ale co do samej strony głównej i jej układu to: moim zdaniem dobrze było zrobić trójdzielną budowę strony, bo na stronie głównej jest za dużo informacji i jest to tak trochę nijak poukładane. Po lewej stronie powinno być jakieś konkretne menu, na środku właśnie artykuły ale jeden pod drugim, będzie o wiele czytelniej i po prawej stronie jakieś panele z informacjami, banerami czy czymś takim. Chodzi mi o podobny układ strony jak mam na swojej zaniedbanej stronce http://e-graph.pl bo wygląda to na pewno bardziej przejrzyście i czytelnie niż jest teraz. To chyba tyle co chciałem napisać jednym słowem przydałby się porządny remont i przekopanie strony, wiem że to nie jest proste, biorąc pod uwagę fakt że strona musi być cały czas dostępna, ale mam nadzieje że pomyślicie nad tym trochę. |
|
|
|
 |
strus
super klubowicz

|
Wysłany: 2009-08-02, 21:06
|
|
|
| Taki układ jak prezentujesz był kiedyś i się nie sprawdził, graficznie dostosujemy ale nie teraz jeszcze |
|
 |
misiek
super klubowicz

Słucham: Trance,Techno
Kluby: M7 Club - Białystok
Pomógł: 6 razy Wiek: 27 Dołączył: 26 Kwi 2007 Posty: 2825 Miejscowość: Wasilków
|
Wysłany: 2009-08-02, 22:00
|
|
|
Tak jak wspomniał admin, owy układ jest przestarzały i mało oryginalny, był już u nas przerabiany i się nie sprawdził |
|
|
|
 |
|
graph
aktywny klubowicz

Słucham: Hardstyle, Hardcore
Kluby: Mega, Spider
Wiek: 20 Dołączył: 13 Cze 2009 Posty: 738 Miejscowość: Tychy
|
Wysłany: 2009-08-02, 23:39
|
|
|
To może by wymyślić coś innego Bo to jest mało przejrzyste ;p |
|
|
|
 |
klex
klubowicz

Słucham: Hardcore/Hardstyle
Kluby: Mega Club
Wiek: 20 Dołączył: 02 Lut 2009 Posty: 105 Miejscowość: Gliwice
|
Wysłany: 2009-08-10, 10:31
|
|
|
Przydałby się porządek w dziale "identyfikacja utworów" nikomu nie chce się sprawdzać wszystkich kawałków które są podpisane np. w taki sposób "co to za nutka " bo nie wiadomo czy warto w ogóle otwierać link nie wiedząc co to za gatunek. Wprowadzając regulamin do działu można by to ogarnąć i wyeliminować bałagan może w ten sposób temat by zaczął normalnie funkcjonować bo z tego co widzę to na razie licho Proponuję by w temacie był wpisywany gatunek i nie wiem może data : [20.08] house, [23.08] trance itp. A w pierwszym poście powinno być powiedziane o który kawałek chodzi w której min. się zaczyna jeśli chodzi o seta lub filmik. |
|
|
|
 |
miho
klubowicz

Słucham: House Jackin Disco Funky
Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2009 Posty: 189 Miejscowość: Grudziądz
|
Wysłany: 2009-08-10, 10:57
|
|
|
| klex napisał/a | | [20.08] house, [23.08] trance itp. | a po co data jak jest ona widoczna w poście albo podzialić forum na sub fora house itp
| misiek napisał/a | Tak jak wspomniał admin, owy układ jest przestarzały i mało oryginalny, był już u nas przerabiany i się nie sprawdził |
Cały system już już lekko archaiczny wręcz muzealny :) |
_________________ Every time I feel, I feel disco
HouseMusic.com.pl |
|
|
|
 |
strus
super klubowicz

|
Wysłany: 2009-08-10, 12:04
|
|
|
| postaram się coś pokombinować w tym temacie. A co do regulaminu może masz jakiś pomysl na niego?? |
|
 |
klex
klubowicz

Słucham: Hardcore/Hardstyle
Kluby: Mega Club
Wiek: 20 Dołączył: 02 Lut 2009 Posty: 105 Miejscowość: Gliwice
|
Wysłany: 2009-08-10, 14:19
|
|
|
No przede wszystkim jak powinien wygladac temat by wszystkie byly tworzone w jednakowy sposob... powinien zawierac podpunkt w ktorym bedzie wspomniane ze nie powinno sie dodawac linkow dzieki ktorym mozna pobrac kawalek bo to nie legalne. Uprzedzenie przed tym ze jak temat zostanie zalozony w zly sposob zostanie on usuniety jak i tamat ktory nie bedzie mial zwiazku z dzialem identyfikacja utworow. Itp
Miho tak data jest ale moze tak by bylo bardziej przejrzyście, ale to juz jest szczegol. Co do podzielenia na sub fora nie glupie |
|
|
|
 |
|
Sponsor
[Kliknji na reklamę! WME.com.pl utrzymuje się wyłącznie z reklam. Dziękujemy!]
|
|
|
|
|