Wysłany: 2008-03-07, 04:02 W jakim kierunku podąża WME.com.pl zależy od was użytkownicy
Albo zdaje mi się albo ostatnio większość postów napisanych na forum nie jest związane z tematyką tego forum.
Dziwie się tylko, dlaczego tak bardzo mało osób a prawie w ogóle nie komentujecie w dziale Events a przecież tam jest tyle tematów o imprezach, o których na pewno można sobie porozmawiać.
Gdzie są tematy użytkowników o tematyce klubowej? Czy już na prawdę nikt nie ma żadnych pomysłów na dobry temat związany z muzyką klubową / elektroniczną? Tak naprawdę dużo ludzi czyta tematy jednak jak widzi, że nikt się nie wypowiada to sami też nie chcą a przecież trzeba pokazać innym, że to nie gryzie, nic nie kosztuje a tylko można dzięki temu zyskać np. nowych znajomych
Specjalnie stworzyliśmy i próbujemy dostosować forum do wszystkich potrzeb aby poruszanie się po nim było proste i przyjemne. Mam nadzieję że zobaczę po weekendzie waszych znajomych, przyjaciół którzy również tak jak i wy wypowiedzą się na różne tematy oraz sami założą temat aby poinformować o wydarzeniu lub spytać się innego użytkownika.
Jeśli posiadacie konta w nasza-klasa.pl, fotka.pl, na forach internetowych itp. to podawajcie w opisach, podpisach, jako nick, nazwisko adres naszego forum WME.com.pl
Większość użytkowników i obserwatorów naszego forum myśli że ich posty są bezużyteczne i bezsensowne a jest wprost przeciwnie.I zapewniam was że żadne wasze posty wcale takie nie są i że czym więcej się wypowiadacie tym forum WME.com.pl staje się silniejsze i bardziej użyteczne.Pozdrawiam
Cieżka sprawa z tym.Nie idzie niektórych ludzi przegadac.Boją sie najwyrazniej krytyki.Ale tylko ten nie popełnia błedów co nic nie robi.A propo naszej klasy proponuje robic jakas reklame w postaci komentarzy w profilach z eventami.Zrobiłem tak na MD i Tunnelu i bynajmniej zauważyłem wzrost liczby gosci na forum.
_________________ Kodeks poruszania się po Forum:
1. Nie przemawiaj do ludzi metaforą - zrozumieją Cię dosłownie.
2. Nie przemawiaj do ludzi ironią - zrozumieją Cię zbyt dosłownie.
3. Nie przemawiaj do ludzi dosłownie - nie zrozumieją Cię.
4. Nie przemawiaj wogóle do ludzi to nie dostaniesz bana
Hmmm naprawdę ciężka sprawa, dużo łatwiej byłoby zachęcić ludzi i rozreklamować forum mając gotówkę w zanadrzu, jednak mimo, że jest jej brak to i tak można coś zrobić za darmo, wystarczy tylko chcieć... Właśnie jest jedno ale "chcieć"
No napewno i bez tego mozna sie obejsc.A odnosnie checi to brakuje ich raczej z tej drugiej strony.Iluż to juz tu znajomych zaprosilem,ale głównie sie rozchodzi o to że albo nie mają czasu,albo mówią że nie wiedziec co pisac No nic trzeba bedzie kombinowac dalej.Zreszta ostatnio widze mały wzrost rejestracjii.Musi to sie jakos rozkrecic.
Szczerze to już sam czasami nie wiem co jest nie tak. Z drugiej zaś strony wcale nie jest tak źle jeżeli chodzi o forum, jedyny problem jaki na razie mamy to brak aktywności użytkowników.
Tu nie tylko chodzi o samo komentowanie imprez.Ogólnie o to aby był jakis ruch na forum.Forum musi zyc wkoncu.
Edith, nie tylko imprezy są tutaj do komentowania są także inne tematu.A imprezy można komentować także dzięki zdjęciom w końcu po to one tutaj są zamieszczane by Ci którzy byli na danej imprezie mieć pamiątkę a Ci którzy nie byli na niej mogli skomentować i poczuć w jakiś sposób klimat tej imprezy.
no tak... setki fotek z kilkunastu imprez niesamowicie mnie wzruszaja... jezeli jest jakis inny ciekawy temat to komentuje np slub Tiesta.. mp nie bede kpmentowac bo sie na muzyce nie znam dokldnie..albo cos mi sie podoba albo nie... nie bede pisac tylko "bardzo fajna piosenka","bardzo niefajna piosenka" bo to jest nudne... wy tez naprawde przykladacie sie do komentowania wielu tematów..... az admin dodał komenta "Dziwie się tylko, dlaczego tak bardzo mało osób a prawie w ogóle nie komentujecie w dziale Events a przecież tam jest tyle tematów o imprezach"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum