No i po wakacjach. Moje wakacyjne plany poszły w las. Nic mi nie wyszło z tego co sobie zakładałem heh. Wyjechałem za granicę do pracy i nigdzie nie byłem. Teraz tylko czekam na swoje kochanie aż wróci z gorącej Italy i może coś jeszcze przez ten wolny miesiąc wykombinujemy. A później szkoła, praca i dom bleee...
Moje wakacje w sumie też nie były rewelacyjne.W sumie nawet się z miasta nie ruszałem.Praktycznie albo siedziałem na necie,albo jakies treningi ewentualnie zawody.Nie żebym się lenił cały czas,ale można było ciekawiej je spędzic.Przynajmniej koncówka była dośc ciekawa i pracowita
_________________ Kodeks poruszania się po Forum:
1. Nie przemawiaj do ludzi metaforą - zrozumieją Cię dosłownie.
2. Nie przemawiaj do ludzi ironią - zrozumieją Cię zbyt dosłownie.
3. Nie przemawiaj do ludzi dosłownie - nie zrozumieją Cię.
4. Nie przemawiaj wogóle do ludzi to nie dostaniesz bana
Słucham: trance, techno
Kluby: Alga Pomogła: 1 raz Wiek: 18 Dołączyła: 05 Cze 2007 Posty: 223 Skąd: ze wsi :D
Wysłany: 2007-09-02, 11:31
Z moich wakacyjnych planów też nic nie wyszło. Miałam przez całe wakacje być za granicą a byłam tylko tydzień. Tak poza tym nic szczególnego nie robiłam, poza imprezowaniem, ogólnie to porządnie sie wyszalałam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum