Heh ja właśnie po tyle pracuje ale jakoś na razie nie tęsknię do szkoły
Nie tylko Ty Też puki co nie tesknie.Zresztą wiele zależy od tego co się robi.Jak pracujesz w tym co daje Ci satysfakcje to sama przyjemnośc
_________________ Kodeks poruszania się po Forum:
1. Nie przemawiaj do ludzi metaforą - zrozumieją Cię dosłownie.
2. Nie przemawiaj do ludzi ironią - zrozumieją Cię zbyt dosłownie.
3. Nie przemawiaj do ludzi dosłownie - nie zrozumieją Cię.
4. Nie przemawiaj wogóle do ludzi to nie dostaniesz bana
Warciarz tutaj się z tobą zgodzę, że jak się robi to co się lubi to sama przyjemność. Jednak ja nie robię tego co szczególnie lubię he Sikorka do emerytowanego dziadka to jeszcze mi trochę brakuje Najpierw trzeba zapracować na tą emeryturę
Słucham: trance, techno
Kluby: Alga Pomogła: 1 raz Wiek: 18 Dołączyła: 05 Cze 2007 Posty: 223 Skąd: ze wsi :D
Wysłany: 2008-06-30, 17:10
Ja tam na swoją pracę nie narzekam, chociaż fakt - czasami jest taki nawał wygłodniałych turystów, że szok ale tak ogólnie jest dobrze, ale najbardziej cieszy mnie to, że jest zgrana ekipa
Kluby: Alga Pomogła: 1 raz Wiek: 18 Dołączyła: 05 Cze 2007 Posty: 223 Skąd: ze wsi :D
Wysłany: 2008-07-01, 14:33
Dj Vexus ale najlepsze jest zawsze to, że nas z rana cały hotel słyszy, bo tak głośno gadamy, np. jedna osoba z kuchni, druga ze zmywaka i trzecia z obieraka, do tego inni z sal
No ale kasa Ci wpadnie chociaż w te wakacje Ja byłem w czerwcu w Strzyżowicach i pracowałem po 12-13 godzin, od poniedziałku do soboty przez trzy tygodnie i zarobiłem 1900zł. Przyznam że ekipa w tej pracy nie była zbyt miła ale z czasem się poprawiła na dobre jak się pokazało że w kasze sobie dmuchać nie dam.
Wysłany: 2008-07-02, 15:41
Nie no ja po 12-13 godzin nie pracuję, tylko 8 ale i tak wyciagnę ok. 2000 tylko za lipiec i będę chciała pojechać w sierpniu gdzieś z ekipą pod namioty
Ja to chyba nigdzie nie wyjadę w te wakacje przynajmniej na to się zanosi. Odbije sobie na sylwka. Być może uda mi się skoczyć w jakieś ciepłe kraje mmm
Ja robote tymczasowo skonczyłem.Ech troche inaczej to miało być,ale cóz.Mamy się jeszcze zgłosic jutro zobaczymy co z tego bedzie,ale jak juz to nas w delegacje wywalą Niemniej jednak nad morze sie wybieram
_________________ Kodeks poruszania się po Forum:
1. Nie przemawiaj do ludzi metaforą - zrozumieją Cię dosłownie.
2. Nie przemawiaj do ludzi ironią - zrozumieją Cię zbyt dosłownie.
3. Nie przemawiaj do ludzi dosłownie - nie zrozumieją Cię.
4. Nie przemawiaj wogóle do ludzi to nie dostaniesz bana
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum