a ja bylam we wrzesniu w tunezji gdy wyladowalismy o 22 bylo 40 st. ogolne wrazenia superrr polecam tunezje:):):)duzo przystojniakow kazdy probuje podrywac ale ja z siostra skumplowalam sie z ludzmi z polski bylysmy w 3*hotelu najlepiej jechac(najwiecej mlodych ludzi) bo powyzej 4* jezdza same starsze osoby... w nastepne wakacje planuje egipt jezeli ktos byl to napiszcie do jakiej miejscowosci i hotelu warto sie wybrac.bede wdzieczna
Pozazdrościc.Ja byłem na Pomorzu z czego przez kilka minut widziałem morze w Kołobrzegu i na tym się skonczyło
_________________ Kodeks poruszania się po Forum:
1. Nie przemawiaj do ludzi metaforą - zrozumieją Cię dosłownie.
2. Nie przemawiaj do ludzi ironią - zrozumieją Cię zbyt dosłownie.
3. Nie przemawiaj do ludzi dosłownie - nie zrozumieją Cię.
4. Nie przemawiaj wogóle do ludzi to nie dostaniesz bana
Ja mam mieszane odczucia co do wakacji za granca. Bo przeciez jest tyle pieknych miejsc w naszym kraju a my tego nie znamy.... Nie doceniamy.... staropolskie przyslowie "cudze chwalicie, swojego nie znacie" jak najbardziej tu sie sprawdza.... sama bylam w Irlandii i dowiedzialam sie sporo o tamtejszej kulturze, jednak zaluje ze nie wybralam sie nad polskie morze...
Ja kocham u nas polskie góry i jeziora...mmm...wiele wspaniałych wspomnień mam z tych miejsc. Co do zagranicy to byłem kilka razy w Belgii...hmm bruksella jest bardzo ładna ale nie mógłbym tam mieszkać na stałe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum