Witamy w naszym skromnym gronie;) Miło że do nas dołączyłes
_________________ Kodeks poruszania się po Forum:
1. Nie przemawiaj do ludzi metaforą - zrozumieją Cię dosłownie.
2. Nie przemawiaj do ludzi ironią - zrozumieją Cię zbyt dosłownie.
3. Nie przemawiaj do ludzi dosłownie - nie zrozumieją Cię.
4. Nie przemawiaj wogóle do ludzi to nie dostaniesz bana
Edith w Górach to ja lubię pochodzić i pozachwycać się krajobrazami. Co do browarów to wówczas byłem na sylwku i akurat w ten dzień wyjeżdżaliśmy więc można było sobie popić
hehe.. tez byłam ostatnio na sylwka na gubałówce ale to pierwszy i ostatni raz zazimno jak dla mnie ale osobom ktore nie byly bardzo polecam piekne to nasze Zakopane
hehe.. ja tez nie zostalam fajniusio i milusio przywitana hhehehe (no moze tylko przez adminow) w kazdym razie witam serdecznie wszystkich nowych.. nawet tych ktorzy sie zalogowali nie nie udzielili
Witamy witamy Coraz więcej Nas jest.Trzeba teraz popracowac nad forum i jego reklama
_________________ Kodeks poruszania się po Forum:
1. Nie przemawiaj do ludzi metaforą - zrozumieją Cię dosłownie.
2. Nie przemawiaj do ludzi ironią - zrozumieją Cię zbyt dosłownie.
3. Nie przemawiaj do ludzi dosłownie - nie zrozumieją Cię.
4. Nie przemawiaj wogóle do ludzi to nie dostaniesz bana
misiek, nie za wiele tych fotek Ja nie mam na szczęście zdjęc z tego sylwestra...i dobrze bo i tak był najgorszy ze wszystkich No ale zapraszam na www.deejayvexus.fotka.pl Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum