Mi się wydaje,ze jakas plakietka przy nicku nie wiele zmieni.Cos pewnie by to dalo,ale jakos inaczej trzeba to wykombinowac,aby ludzi zachecic.
_________________ Kodeks poruszania się po Forum:
1. Nie przemawiaj do ludzi metaforą - zrozumieją Cię dosłownie.
2. Nie przemawiaj do ludzi ironią - zrozumieją Cię zbyt dosłownie.
3. Nie przemawiaj do ludzi dosłownie - nie zrozumieją Cię.
4. Nie przemawiaj wogóle do ludzi to nie dostaniesz bana
moze misiek na poczatek zaloz jakis temat.."dlaczego nowy uzytkowniku czytajacy to forum nie wypowiadasz sie"hehe
@Dj Vexus
Nie piszą bo nic z tego nie mają,więc dlatego podałem pomysł dodania nowych rang
wg mnie to kiepski pomysl...zachecasz tym nowych... a nowy sobie pomysli ze skoro on ma dostep do tej rangi to moga tak samo go miec inni... ja bynajmniej nie pisze bo jestem VIPem a dlatego, ze na poczatku mi sie tu spodobalo.. dla nie zorientowanych polecam poczytac moje poczatkowe posty hehe... nooo co tu duzo ukrywac..poprostu sa tu fajne osoby(czujecie sie dowartosciowani?) <lol2>
Pomógł: 1 raz Dołączył: 30 Maj 2007 Posty: 300 Skąd: Tarnow
Wysłany: 2008-03-03, 13:52
heh pomyslcie czemu np taki spam jest tak oblegany .. przedewszystkim reklama ! trzeba dobrze sie sprzedac, nalezy rowniez nawiazywac kontakty znajomosci i to na coraz szersza. Rozumiecie o co mi chodzi:D:P?
tak się właśnie złożyło, że mamy urodziny w tym samym miesiącu hehe i to w dodatku jeden dzień różnicy jest pomiędzy naszymi urodzinami, jednak rok inny z czego przyszło mi ubolewać.... JA chce mieć 18 lat łeeeeeeeeee
P.S. a teraz żarcik. Co się stanie jak dwie ryby się spotkają? Powstanie wme.com.pl HA HA HA<lol2>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum