Surfer navigation analysis

Regulamin » FAQ » Szukaj » Blogi Mój blog Blogowe nowości » Klubowicze » Rejestracja » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj 

Poprzedni temat :: Następny temat
Logarythmica @ Havana - Zawiercie - 27.06.2008
Autor Wiadomość
admin 
webmaster

Słucham: House, Techno, Trance
Kluby: M7 CLUB

Wysłany: 2008-06-05, 22:42   Logarythmica @ Havana - Zawiercie - 27.06.2008

27 czerwca 2008 (piątek) to dzień, w którym odbędzie się kolejna edycja imprezy z cyklu Logarythmica. Tym razem w zawierciańskim klubie Havana za deckami wystąpi Simon Jim - DJ i organizator imprez technicznych. Tego wieczoru zagrają także TMK - znany z m.in. polskich edycji imprezy Soundtropolis, Harty - braterski duet grający i produkujący głównie minimal, Pi - związany w małopolską sceną muzyki technicznej, a także Crisp - młody i utalentowany DJ z Tych. Zapraszamy!

Line-up:

- Simon Jim
- TMK
- Harty
- Pi
- Crisp

---

Gdzie: Klub Havana - Zawiercie, ul. Żabia 19c
Kiedy: 27.06.2008
Start: 21.30
Stop: 4.30
Wjazd: info wkrótce

---

BIOs
Simon Jim
Rocznik 1984, urodzony w Chrzanowie mieszkaniec Libiąża. Od wielu lat związany z muzyką elektroniczną, od niedawna zupełnie oddany minimalowym i tribalowym dźwiękom. Swoje umiejętności ulepsza z dnia na dzień. Działa głównie na terenie rodzimego miasta, gdzie wraz ze swoim bratem i Grzegorz-em eS stara się organizować imprezy o charakterze technicznym. Jego sety owocują w dźwięki od tech-housu przez minimal po acid techno. Dzieki swojej ambicji i dażeniu do zamierzonych celow zorganizował pierwszą plenerową impreze w Libiążu, która odbiła sie duzym echem i przyciagnela wielu klubowiczów. Wierząć w swój potencjał i powiedzenie że praktykaczyni mistrza, co dzień zdziera palce na gramofonach, nie przejmując się niepowodzeniami.

Harty
To Michał i Rafał Hart. Projekt powstał w wyniku zamiłowania obu braci do muzyki elektronicznej. Pierwszy raz zaprezentowali swoje umiejętności na częstochowskich Juwenaliach w 2007 roku. Pod koniec września tego samego roku, zagrali w belgijskim klubie ‘Silo na imprezie ‘Silenced’. Można też było ich usłyszeć w kieleckim‘mehehe’ oraz na GSz Special Night - Dooms Night w zagnańskim klubie ‘u Ducha’. Aktualnie są uczestnikami nowego projektu agencji Substanz art i Bittersweet pod nazwa substanzbitter new trends. Obecnie koncentrują się na produkowaniu własnych utworów. Grają i tworzą głównie minimal.

Pi
Pi zajmuje sie dj-owaniem i promocja muzyki na malopolskiej scenie techno.Gra w Krakowie i innych zaprzyjaznionych miastach. Jego przygoda zmiksowaniem rozpoczela sie w 2002 roku. Z czasem jego gusta muzyczneprzeobrazily sie, w 2003 roku zakupil decki, obecnie gra mocne techno zelementami melodycznymi, nakreca szybkim i dynamicznym tempem - jednak nieogranicza sie do jednego gatunku. Caly czas poszerza swoje kontakty ihoryzonty muzyczne. W 2004 roku dolaczyl do ekipy Turbulence Crew, jednakobecnie zasilil swoja osoba szeregi Arytmii majacej swoja siedzibe wRzeszowie.Mial okazje wystepowac w takich miejsach jak: Kanty (Jaworzno),Przestrzen Graffenberga, New Deep, No Mercy, Klatka, Szklarnia (Warszawa),Intro, Wagon (Wroclaw), Absurd, Rentgen, Rece i Nogi, Uwaga, Bledne Kolo,Extreme,Antykwariat (Kraków), Przepraszam (Tarnów), Regres, Forte (Bytom),Tlen (Bielsko-Biala), Novum (Zawiercie), Phobia (Tychy), Maxim(Tarnobrzeg), Trygon (Rzeszów),Studio 21 (Jaroslaw) Nova Aleksandrya(Pulawy), Utopia, Teatr From Poland (Czestochowa),i wiele innych.Mial przyjemnosc wystepowac u boku takich djów jak: Tom Hades (Belgia)D.A.V.E. The Drummer (U.K), Arkus P. Sterling Moss (U.K) (D.E), Mark Axell(U.K.) Brian Taffee (IRL) Pala (D.E), Andy Dee (D.E), L.E.A.G. (D.E),MADMAX (D.E), Norbert Honkisch (D.E) Echoplex (CAN) Grooveliker, ChrisDa'Break,Extase, Diana d'Rouze,Grzegorz Es,Tomash Gee, Venom,Marks, LukashAndego, Gogo, Edd, Wary, Insect, Art Extreme, Nukee Proff, Sick, Wazin,Roach, Kay-Tech, Electro One,Lemonhead, Mourner,Nexy, Lament, Dame Shilaoraz wielu innych.

TMK
Tak naprawdę Tomasz Krawczyk, urodzony w 1980 roku w Opolu. Tutaj mieszkami skończyłem studia . Młody i ambitny. Muzyką interesowałem się odnajmłodszych lat. Grałem na szkolnych dyskotekach już jako nastolatek.Przeszedłem w swojej edukacji muzycznej już wiele gatunków muzycznych odTerrordromów, Prodigy, Goldim, FSOLu, LTJu kończąć obecnie na ikonieminimali Hawtinie. Z biegiem czasu rozpoczęła się moja fascynacja muzykaelektroniczna poprzez różne w formie odmiany tej muzyki do tego stopnia żepostanowiłem zainwestować w sprzęt by móc zacząć realizować swoją pasjęktóra przerodziła się w miłość do muzyki elektronicznej.Początki jak u każdego były trudne dla mnie ale zarazem pełneniespodzianek co dawało mi siłę i motywacje do samorealizacji isamodoskonalenia by móc zaskoczyć słuchacza coraz to nowym pomysłem izabawą dźwiękami. Zaczynając od grania u znajomego co weekend w domu dlaznajomych poprzez opolskie kluby postanowiłem pojawić się na większychimprezach. Upór i determinacja kierowana nie zyskiem lecz fascynacjąmuzyczną doprowadziła mnie do miejsca w którym znalazłem się dziś.Podchodząc z rezerwą i kierowany muzyką spotkałem się z wielomaprzychylnymi opiniami co do stylu i sposobu grania. Sety stały się jednymwielkim polem doświadczalnym. Staram się w nich przekazać to samo co czujępo odnalezieniu wspaniałej produkcji muzycznej wzbogacić ją o „to coś„ co dj potrafi zrobić na imprezie. Emocje skierowane w publikęwracające w postaci tłumu skaczącej fali ludzi dają mi największąsatysfakcję z grania.Muzyka jaką gram to kwasowy minimal z elementami miekkimi, melodyjnymiprzeszywającymi całe ciało od ucha aż po stopy.Staram się grać budując napięcie aby móc za chwile zaskoczyć w sposóbniekonwencjonalny.Promuję muzykę alternatywna w województwie opolskim grając non profit nawszelakich imprezach gdzie mogę pokazać że istnieje inna muzyka niż taktóra na co dzień leci w radiu.W 2008 wraz z przyjacółmi postanowił założyć agencję BitterSweet kótrejjest właścicielem.Do ważniejszych imprez na których miał okazję do tej pory zagrać trzebazaliczyć między innymi:Soundtropolis Polska 2006 pole namiotowe (afterparty) ,Techno-Górki Polska2007, Soundtropolis scena alternatywna 2007ELECTRONIC CONNECTION PARTY JaworznoRav B-day 2008Miałem okazję grać u boku takich artystów jak ,3 Channels,Carla RocaBrixton, Man At Arms, Biorn Boomerschein, Solar Kingdom,Lukasz Andiego,Agatha, Peter Fern, Westbam, Norbert Honkisch, Ronski Speer, Lexy & K-Paul,Thomas Schumacher, Johannes Heil, Emmerson, Siasia,Sick, Venom, Dropski

Crisp
Ma na imię Krystian. Produkt rocznika '87. Mieszka i studiuje w Tychach.Przygodę z muzyka techno zaczął jeszcze jako dzieciak, zafascynowanyrelacjami z dużych eventów oraz programem Techno Party. Słuchał i nagrywałtaśmy z audycji radiowych. Gra od 2003 roku. Zanim jednak uzbierał nagramofony i mikser stawiał swoje pierwsze kroki w produkcji muzyki, cozresztą oprócz miksowania płyt robi do dziś. Styl jaki prezentuje w swoichsetach to Techno oraz Hard Techno. Na co dzień namiętny słuchaczatmosferycznych drum'n'bassów, reggae oraz szeroko pojętej elektroniki.Kolejnym etapem a zarazem spełnieniem jego marzeń było skompletowaniesprzętu do produkcji muzyki. I tak od października 2006 w domowym zaciszuuskutecznia swoje homestudio które ciągle się powiększa. W przyszłościchcerozbudowywać je o sprzęt nie dający się zastąpić komputerem i wtyczkami.Maszerokie plany związane z tworzeniem własnego materiału. W niedługim czasieplanuje otwarcie labelu. Obecnie oprócz grania z płyt występuje także live,grając swoje produkcje. Ulubione labele: Planet Rhythm, Heroes, Compound,Blackout Audio, Submissions, Audio Assault, Mastertraxx, Hardsignal, Men inMotion. Ulubieni producenci: Glenn Wilson, Mark EG, Mike Humphries, PatrickDSP, Concrete DJz Patrik Skoog, Dean Rodell, Staffan Ehrlin, Headroom, AlexK. Katz, Kay D. Smith, Andreas Krämer.

SmakUst 
klubowicz

Słucham: HS,Electro,Schranz
Kluby: hvn,WW k-ce,mega club,itd.

Wysłany: 2008-06-05, 22:48   

co do wjazdu to pewnie do 21 za darmo, a potem 10 zeta jak zawsze ...
Kiedyś te Zawierciańskie Logarythmici był piękne... teraz po raz pierwszy w realizacji przez Simona Jima, jestem ciekawa tego ;)
Szkoda, ze ta impreza zbiega się w jednym dniu z HSn w Wyższym ...

Sponsor

[Kliknji na reklamę! WME.com.pl utrzymuje się wyłącznie z reklam. Dziękujemy!]