Nie ma problemu,ale skoro mówisz,że podoba Ci się strona nie prościej poswięcić 5 minut na rejestracje i korzystać z wszystkich przywliejów jakie ona daje ?
_________________ Kodeks poruszania się po Forum:
1. Nie przemawiaj do ludzi metaforą - zrozumieją Cię dosłownie.
2. Nie przemawiaj do ludzi ironią - zrozumieją Cię zbyt dosłownie.
3. Nie przemawiaj do ludzi dosłownie - nie zrozumieją Cię.
4. Nie przemawiaj wogóle do ludzi to nie dostaniesz bana
Nie ma problemu,ale skoro mówisz,że podoba Ci się strona nie prościej poswięcić 5 minut na rejestracje i korzystać z wszystkich przywliejów jakie ona daje ?
Ale po co lepiej dać 2 lub 3 posty podsobą i niż poświęcić niecałe 5 min na rejestrację.
Co się okazało, to już kiedyś zarejestrowałem się na tej stronce, ale niestety zapomniałem hasła...
[ Dodano: 2008-10-10, 15:37 ]
Jak się nazywa utwór, którego fragment wykorzystano w poniższym utworze - zaczyna się pod koniec 3 min (dokładniej 2:55)??
Troche to momentami brzmi jak put your hands up for detroit,ale to raczej nie to.
Witam! :) Jestem nowy ale zapodam kilka tytułów których ostatnio często, gęsto słucham :)
Will Gold- Empty Promise (Original Mix)
Wardt- Extention
Wardt- Show My Shuffle
Marcel Woods- Lemon Tree
John O'Callaghan & Bryan Kearney- Restricted Motion (Original Mix)
Sander van Doorn & Marco V- Organic
Oakenfold- Ready Steady Go (Jackob Carrison Remix)
Chris Rea- On The Beach (Dynamid Disco Remix)
DJ DLG & Redroche- On The Run
John O'Callaghan- Bumpercar (Original Mix)
Greg Downey - King Dong (Original Mix)
Jes - Lost In The Sound
Mark Norman - Nibiru
Solid Groove - This is sick (original mix)
_________________ Trance to nie tylko muzyka! To kawałek nieba na ziemi! :)
Widzę,że dołączył do Nas nowy maniak transu Witamy
Widzę,że masz niezły gust bo produkcje ,które bynajmniej kojarze prezentują naprawde wysoki poziom.Z resztą widzę,że chyba będe musiał się zapoznać
Staż w słuchaniu muzyki elektronicznej niedługi (4 lata) ale bardzo szybko moje upodobania ewoluują :) zaczęło się od "starego trance'u" typu 4 Strings- High On Life czy Blank and Jones- La Luna co później przeszło w czysty nowy trance :) poźniej już tylko progressive i coraz mroczniejsze i mocniejsze kawałki progress i tech trance :)
Może jest tu jeszcze jakiś zwolennik tych klimatów oprócz Ciebie Warciarz? :)
Grecu, no to widzę,że staż juz konkretny i obeznanie tez spore.Zresztą głupotą jest jak dla mnie zamykanie się w jednym gatunku.Trzeba sie otwierać na wszystko co muzyka elektroniczna za sobą niesie
Z tego co kojarze to chyba misiek słucha Trancu,ale w wersjii psy
Psy Trance też jest super tylko trzeba mieć łeb do tego bo niektóre kawałki to naprawde robią cyrk na bani i niektórzy nie potrafią takiej muzyki dobrze odbierać :)
No no Warciarz 10 punktów za pamięć Zgadzam się z tobą trzeba być otwartym na każdą muzykę a nie się szufladkować w jeden gatunek...Ja lubię ogólnie trance ale słucham wszystkiego...to co mi się podoba to słucham...rock, downtempo, metal, techno, muzyka filmowa, pop, hip hop, rap itd. itp... ale ogólnie pasjonuje się muzyką elektroniczną i to mi daje energię, to lubię...a mój staż wynosi yyy 15 lat.. ło matko jaki ja stary już hehe
Niop tak się zaczęło. Jednak nie było to aż tak nagminne słuchanie, po woli się rozkręcało, ale już od '93 roku polubiłem te klimaty Wiadomo w tych czasach nie było takiego dostępu do muzy jak jest teraz. Nagrywało się muzę z radia, z tv na kasety, pożyczało od bardziej "nadzianych" kumpli, wiadomo kogo kiedyś mogło być stać na takie kasety jeszcze w wieku kilkunastu lat heh...nielicznych. I w dniu dzisiejszym muzyka jest obecna w moim życiu praktycznie wszędzie...nie jestem może już na topie ale słucham muzyki a nie wykonawców...Pozdro
Sponsor
[Kliknji na reklamę! WME.com.pl utrzymuje się wyłącznie z reklam. Dziękujemy!]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum