Moja historia zaczela sie wraz z moja nowa miloscia moj chlopak zarazil mnie ta muzyka... dałam sie mu namowic na impreze z ta muza(a musze przyznac ze nie latwo bylo mnie przekonac) dał mi slowo ze bedzie fajnie i tak wlasnie bylo...
Kiedyś kulturę klubową nakręcały głównie stacje radiowe i tv. Dzisiaj jak już internet poszedł do przodu, młodzi ludzie napotykają się na gatunki muzyczne które wcześniej im były obce ze stacji radiowych i tv. Teraz oprócz radia i tv klubowicze mogą posłuchać ulubionej piosenki kiedy chcą ale również przeczytać informacje na temt danego artysty czy też imprezy m.in na takich stronach jak WME.com.pl
Moim zdaniem w obecnych czasach muzyka klubowa "istnieje" tylko w internecie, przynajmniej ta polska scena. Więc dzięki takim witrynom jak nasza to się wszystko kręci i ludzie o tym wiedzą, bo tak to by była cisza w eterze i nic by się nie działo.
Z tym w zupełności się zgodze.Wkońcu w TV nie reklamują żadnych eventów,a jak już to naprawde sporadycznie.W ogólnodostępnym radiach praktycznie to samo.
_________________ Kodeks poruszania się po Forum:
1. Nie przemawiaj do ludzi metaforą - zrozumieją Cię dosłownie.
2. Nie przemawiaj do ludzi ironią - zrozumieją Cię zbyt dosłownie.
3. Nie przemawiaj do ludzi dosłownie - nie zrozumieją Cię.
4. Nie przemawiaj wogóle do ludzi to nie dostaniesz bana
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum