Bo muzyka jest właśnie wypełnieniem tej szarości.A,że czasami zabija nam nude to i staje się poniekąd nałogiem
_________________ Kodeks poruszania się po Forum:
1. Nie przemawiaj do ludzi metaforą - zrozumieją Cię dosłownie.
2. Nie przemawiaj do ludzi ironią - zrozumieją Cię zbyt dosłownie.
3. Nie przemawiaj do ludzi dosłownie - nie zrozumieją Cię.
4. Nie przemawiaj wogóle do ludzi to nie dostaniesz bana
Nie wyobrażam sobie świata bez muzyki. Towarzyszy mi ona wszędzie i wiem,że nigdy mnie nie zawiedzie :D Lepsza niż niejeden znajomy :D Nie zdradzi,nie robi głupich wywodów i co najlepsze często mi pomaga :) Są takie utwory,które dają mi siłę,pozytywną energię,słuchając ich czuję,że 'mogę wszystko'. To niezwykłe. Muzyka jest dla mnie sensem życia. Gdyby nie było wspaniałych artystów,wspaniałych eventów itd. moje życie byloby co najmniej nudne. :) To właśnie dzięki temu,że słuchamy podobnej muzyki rozumiemy się ze znajomymi i dzieki niej się poznaliśmy. A co do samego 'nałogu'. Tak,z ręką na sercu stwierdzam,że jestem uzalezniona :) I bardzo się z tego cieszę,bo lepsze takie uzależnienie niż inne ,prawda?
Oj prawda prawda... Niestety ale muzyka również potrafi dzielić nie tylko pokolenia ale i również ludzi młodych, w tym samym wieku " bo ja słucham tego a ty tego..." Każdy z nas obraca się wśród ludzi, którzy preferują różna muzykę ,najważniejsze jest to aby to uszanować.
Sponsor
[Kliknji na reklamę! WME.com.pl utrzymuje się wyłącznie z reklam. Dziękujemy!]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum