Tak się zastanawiam ,który z djów/producentów jest przez Was najbardziej lubiany.Napiszcie jeślli tylko możecie nie tylko kogo dażycie największa sympatią,ale również za co.
Z rodzimych producentów najbardziej cenie Tiddeya zarówno za styl jaki prezentuje,oraz osobowośc.Pozatym cenie również bardzo Nitrous Oxide za jego wytrwałośc i dążenie do celu,oraz komercyjnego polskiego producenta ,Braincreatora, za to że nie boi się prezentować swojego stylu.
Z zagranicznych producentów zdecydowanie na pierwszym miejscu Menno de Jong.Po pierwsze za to że jest genialnym djem,a po drugie,za to że jest normalnym człowiekiem i nie szczędzi czasu dla swoich fanów.Wyróżnie jeszcze dziadka Westbama,którego naprawde warto docenić za wytrawołsc i to ile zrobił dla tej muzyki.
_________________ Kodeks poruszania się po Forum:
1. Nie przemawiaj do ludzi metaforą - zrozumieją Cię dosłownie.
2. Nie przemawiaj do ludzi ironią - zrozumieją Cię zbyt dosłownie.
3. Nie przemawiaj do ludzi dosłownie - nie zrozumieją Cię.
4. Nie przemawiaj wogóle do ludzi to nie dostaniesz bana
Nigdy nie zastanawiałem się nad tym którzy wykonawcy są najbardziej przeze mnie lubiani ponieważ każdy kawałek kiedyś się nudzi no i każdemu z wykonawców kiedyś udaje się stworzyć coś co Mi się podoba. Najbardziej lubię artystów Hardstyle'owych bo to właśnie Hardstyle'u słucham najwięcej i do tych artystów zaliczają się Bracia Showtek, The Prophet, Dj Isaac. Nie wykluczam że uwielbiam artystów tworzących muzykę electro-house bo kocham house i jest na prawdę wielu artystów przeze mnie lubianych i nie ma co ich tu wymieniać. Już swoje wymieniłem.
A czyichś produkcjii choćby nie lubisz np bardziej?
Mój gust ciągle się zmienia. Jeżeli chodzi o muzykę, lubię wszystko od chill outu, ambientu, minimalu po sam schranz! Pod warunkiem, że muzyka jest naprawdę dobra! Przez całe moje życie jako mój skromny nr 1 przewijał się Sander van Doorn, pod aliasami Sam Sharpa aż do teraz. Obecnie nie mam ulubionego artysty, ale wiem, że z SvD to taka miłość do grobowej deski:P Po Maydayu zakochałam się w Svenie! Niesamowita, bezbłędna gra z vinyli... Gdzie się podzilali tacy artyści ?!:P
Lubie też: Simon & Shaker, Trentemoller, Mo-shic, Rush, Mason, Mark Mendes, Markus Schulz i wielu, wielu innych ziomali na poziomie ;D
Każdy widzę przybiera dośc rózne kryteria odnośnie swoich ulubieńców No i oczywiscie duże zróznicowanie widze
Durand świetnie gra.Ostatnio wiele pochwał zebrał po ILNY
Sponsor
[Kliknji na reklamę! WME.com.pl utrzymuje się wyłącznie z reklam. Dziękujemy!]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum