Surfer navigation analysis

Regulamin » FAQ » Szukaj » Blogi Mój blog Blogowe nowości » Klubowicze » Rejestracja » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj 

Poprzedni temat :: Następny temat
DJ Fitek
Autor Wiadomość
archiwum 
nowy klubowicz

Wysłany: 2008-10-10, 19:50   DJ Fitek

Hunter: -Możesz się przedstawić (imię nazwisko wiek).

DjFitek: *Rafał Konieczny 20 lat

Hunter: -Ok, dzięki.

Hunter: -Jak długo robisz jako Dj.

DjFitek *Pracuje jako prezenter dyskotekowy od 3 lat.

Hunter: -Ok.

Hunter: -Gdzie grywasz i jaki typ muzy grasz?

DjFitek: *Obecnie gram w klubie Skorpion w Oleśnicy gram muzyke zmienną z klimatami dance, techno, trance, ale raczej preferuje osobiście techno trance.

Hunter: -Z czego preferujesz grać: mp3-CD-Winyle?

DjFitek: *Na pewno o wiele większą satysfakcje daje granie z vinyli gdyż kontakt jest fizyczny z płytą niemal że non stop wiadomo vinyle są droższe choć w wielu klubach zanikają CD ja jeszcze ciągnę na CD, nie ukrywam że w przyszłości przerzucę się na vinyle kwestia czasu.

Hunter: -Jakie było twoje największe życiowe osiągnięcie ?

DjFitek: *Nie no tak jeszcze wysoko się nie wspiąłem to trzeba trochę czasu by renoma dobrze pokazała, na razie cieszę się tym że zrobiłem jeden remiks i spodobało się to publiczności- Magnum - peace love extasy.

Hunter: -Ok.

Hunter: -Co do porażek (nie twierdzę że były) ale jak już coś się takiego zdarzyło to z jakiej przyczyny i kiedy?

DjFitek: *Zazwyczaj główną porażką jest w klubach niesprawny sprzęt, tam gdzie grywałem czasami coś szwankowało strasznie się denerwowałem bo wiadomo gdy tylko coś nie działa jakość miksowania bardzo spada. Największa porażka jest wtedy dla mnie gdy skacze płyta CD.

Hunter: -Czy zdarzyło Ci się grac z jakimiś gwiazdami. Jak możesz to wymień z jakimi?

DjFitek: *Jeszcze nie zdarzyło mi się grać z gwiazdami. choć nie ukrywam ze chciałbym zagrać.

Hunter: -Wszystko w swoim czasie nic na siłe.

Hunter: -Skąd bierzesz muzykę?

DjFitek: *Internet jako jedyna hurtownia zaopatrzenia się w muzykę głownie z direct connect.

Hunter: -Jeśli chodzi o początkujących Dj-ów to co możesz im poradzić ?

DjFitek: *Dużo ćwiczyć, przede wszystkim nie opierać się o sety jeśli ktoś gra już w lokalu to strasznie skreśla takiego dj'a co prawda wiele trudu trzeba w to włożyć ale efekty przychodzą z czasem. Dostęp do sprzętu tez jest bardzo ważna sprawa jeśli już się ma sprzęt w domu spokojnie poświęcać dziennie parę godzinek. Jeśli się już wczuje w globalny świat miksowania muzyki można naprawdę stworzyć niezła technikę miksowania.

Hunter: -Dzięki że poświęciłeś chwilkę swojego cennego czasu. Miło mi było Cię poznać.

Hunter: -Moim gościem był

DjFitek. Pozdrawiam całą ekipę ClubDEEJAY.

Sponsor

[Kliknji na reklamę! WME.com.pl utrzymuje się wyłącznie z reklam. Dziękujemy!]