Surfer navigation analysis

Regulamin » FAQ » Szukaj » Blogi Mój blog Blogowe nowości » Klubowicze » Rejestracja » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj 

Poprzedni temat :: Następny temat
DJ Kot
Autor Wiadomość
archiwum 
nowy klubowicz

Wysłany: 2008-10-10, 19:51   DJ Kot

Redaktor: Dj. Kot witam Cię jesteśmy z ClubDEEJAY jestem redaktorem dzisiejszej imprezy Techno Rotation przeprowadzam z niej relacje chciałbym zadać Ci kilka pytań

DJ KOT: Ekstra!

Redaktor: Jak Ci się podoba dzisiejsza impreza, twój dzisiejszy występ?

DJ KOT: Mój występ jest zajebisty mam nadzieje, ze Dj Alien który jest dzisiaj gościem specjalnym przyjechał prosto z Koszalina 600 Km, mam nadzieję, że pokaże to co jest grane w Koszalinie i w Polsce Zachodniej.

Redaktor: A jak Ci się podoba gorąca publiczność, która tutaj przybyła no i oczywiście nasz najlepszy klub w Białymstoku Diadem?

DJ KOT: Klub Diadem jest o tyle dobry, że zaczął robić w piątek prawdziwe imprezy techno, czyli z podszytu manieczki, klubowicze są zajebiści już są gwizdki, białe rękawiczki, są smycze, także jest The best!

Redaktor: Czy długo się przygotowywałeś do dzisiejszej imprezy?

DJ KOT: Nooo parę płytek trzeba było w domu złożyć

Redaktor: Parę?

DJ KOT: Parę czyli troszkę nagrań ściągnąć z internetu, czyli troszkę tego było

Redaktor: W których miejscach występowałeś, które Ci się najbardziej podobały?

DJ KOT: W pamięci mi utkwiły Manieczki Club Ekwador pod Poznaniem i cała seria Klubów Protector

Redaktor: I na koniec czy mógłbyś zdradzić nam w jaki sposób zostałeś gwiazdą tutaj u nas i w Polsce?

DJ KOT: Hahaha jaką tam gwiazdą przestań. Słuchaj zacząłem w 1994 r., nosiłem płyty za znanymi Dj-mi, miedzy innymi za Dj-em z Łodzi, który przyjeżdżał tu do Białegostoku grać...za Dj-em BeBeJay on mnie uczył grać z winili i w ten sposób w 1996 r. były pierwsze mistrzostwa tutaj w Białymstoku, potem pojechałem na mistrzostwa Polski w 1997 r. tam zdobyłem mistrza Polski i już się potoczyło.

Redaktor: czy twoim zdaniem tutaj w Białymstoku powinno być więcej takich imprez?

DJ KOT: Według mnie powinno być tak, że jeżeli zaczyna się weekend piątek to bawimy się w jednym klubie w sobotę bawimy się w drugim, a w niedziele kończymy na afterku jeszcze w trzecim ,a dopiero odpoczywamy w poniedziałek

Redaktor: dlaczego powinno być więcej imprez, w piątek, w sobotę?

DJ KOT: W piątek dlatego, że jeżeli wszyscy zaczną się bawić w piątki to automatycznie chce im się tańczyć w sobotę, a w niedziele też nie powinni odpocząć czyli jechać dalej, a w tygodniu niech się uczą w szkole, bo nauka to potęgi klucz

Redaktor: Nauka to potęga ale bawić się też trzeba?

DJ KOT: Balowanie przede wszystkim bo młodość jest krótka!

Redaktor: właściwie tak! Tego świata jest pół kwiata

DJ KOT: Hehehe zgadzam się z tobą, hehehe kto rymuje ten czuje, na koniec chciałbym wszystkich pozdrowić, a szczególnie pozdrowienia dla serwisu ClubDEEJAY.PRV.PL, dla wszystkich klubowiczów, którzy tutaj przybyli na dzisiejsze Techno Ratation.

Redaktor: Dziękujemy serdecznie.

DJ KOT: Ja również wszystkich pozdrawiam.

Redaktor: Jeszcze raz dziekuje!!!

ula
Gość

Wysłany: 2008-10-10, 19:53   

Piekny redaktorze.. jestes wspanialy!

djx
nowy klubowicz

spoko wywiad, hehe, pozdrowienia dla KoTa

PeKaPe
Gość

W NiEDzIeLE OdByŁa SiE MaJÓwKA W FaNtAzJi.. KoTeK PoPiSaŁ SiE GrAł pOpRoStU ZaJe***** PzDr 4 YoU MaRtIn Van CaT

DJ Valdi
Gość

Wysłany: 2008-10-10, 19:55   

Elo Mr Dee jay :-D ale że wywiad strzelił :-D no ale taka prawda :-D fajna fotka z tym mixerem pioneera :-D zajebista pozdroo Zapraszam do hajnówki na ImpreZkI :-D

Stania Zambrów
Gość

KOT JEST OK ! WPORZOOO

bEatris
Gość

djKOT :-D :-D :-D hahahahaaahahahaaa i wszystko jasne Pozdrowienia dla pana redaktora...

rysiek
Gość

Wysłany: 2008-10-10, 19:56   

przybywajcie do euforrriiiii pietkowo rulezzzzzzzzzz

Sponsor

[Kliknji na reklamę! WME.com.pl utrzymuje się wyłącznie z reklam. Dziękujemy!]