Redaktor: Dj. Kot witam Cię jesteśmy z ClubDEEJAY jestem redaktorem dzisiejszej imprezy Techno Rotation przeprowadzam z niej relacje chciałbym zadać Ci kilka pytań
DJ KOT: Ekstra!
Redaktor: Jak Ci się podoba dzisiejsza impreza, twój dzisiejszy występ?
DJ KOT: Mój występ jest zajebisty mam nadzieje, ze Dj Alien który jest dzisiaj gościem specjalnym przyjechał prosto z Koszalina 600 Km, mam nadzieję, że pokaże to co jest grane w Koszalinie i w Polsce Zachodniej.
Redaktor: A jak Ci się podoba gorąca publiczność, która tutaj przybyła no i oczywiście nasz najlepszy klub w Białymstoku Diadem?
DJ KOT: Klub Diadem jest o tyle dobry, że zaczął robić w piątek prawdziwe imprezy techno, czyli z podszytu manieczki, klubowicze są zajebiści już są gwizdki, białe rękawiczki, są smycze, także jest The best!
Redaktor: Czy długo się przygotowywałeś do dzisiejszej imprezy?
DJ KOT: Nooo parę płytek trzeba było w domu złożyć
Redaktor: Parę?
DJ KOT: Parę czyli troszkę nagrań ściągnąć z internetu, czyli troszkę tego było
Redaktor: W których miejscach występowałeś, które Ci się najbardziej podobały?
DJ KOT: W pamięci mi utkwiły Manieczki Club Ekwador pod Poznaniem i cała seria Klubów Protector
Redaktor: I na koniec czy mógłbyś zdradzić nam w jaki sposób zostałeś gwiazdą tutaj u nas i w Polsce?
DJ KOT: Hahaha jaką tam gwiazdą przestań. Słuchaj zacząłem w 1994 r., nosiłem płyty za znanymi Dj-mi, miedzy innymi za Dj-em z Łodzi, który przyjeżdżał tu do Białegostoku grać...za Dj-em BeBeJay on mnie uczył grać z winili i w ten sposób w 1996 r. były pierwsze mistrzostwa tutaj w Białymstoku, potem pojechałem na mistrzostwa Polski w 1997 r. tam zdobyłem mistrza Polski i już się potoczyło.
Redaktor: czy twoim zdaniem tutaj w Białymstoku powinno być więcej takich imprez?
DJ KOT: Według mnie powinno być tak, że jeżeli zaczyna się weekend piątek to bawimy się w jednym klubie w sobotę bawimy się w drugim, a w niedziele kończymy na afterku jeszcze w trzecim ,a dopiero odpoczywamy w poniedziałek
Redaktor: dlaczego powinno być więcej imprez, w piątek, w sobotę?
DJ KOT: W piątek dlatego, że jeżeli wszyscy zaczną się bawić w piątki to automatycznie chce im się tańczyć w sobotę, a w niedziele też nie powinni odpocząć czyli jechać dalej, a w tygodniu niech się uczą w szkole, bo nauka to potęgi klucz
Redaktor: Nauka to potęga ale bawić się też trzeba?
DJ KOT: Balowanie przede wszystkim bo młodość jest krótka!
Redaktor: właściwie tak! Tego świata jest pół kwiata
DJ KOT: Hehehe zgadzam się z tobą, hehehe kto rymuje ten czuje, na koniec chciałbym wszystkich pozdrowić, a szczególnie pozdrowienia dla serwisu ClubDEEJAY.PRV.PL, dla wszystkich klubowiczów, którzy tutaj przybyli na dzisiejsze Techno Ratation.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum