Wysłany: 2008-10-10, 18:11 DJ & LJ Kris Wizard Cz.1
Redaktor: Witamy LJ Krisa Wizarda. Powiedz nam na początek skąd się wzięła taka nazwa?
Kris Wizard: Kris czyli od imienia Krzysztof, a Wizard wymyślił kumpel dlatego, że kiedyś Diademie zawsze wyrywałem laski i powiedział, że ty jesteś czarodziej! A czarodziej po angielsku to inaczej Wizard. Stąd wzięła się nazwa.
Redaktor: Powiedz na początek jak Ci się podoba dzisiejsza impreza?
Kris Wizard: Jestem od roku czasu w tym klubie dzisiaj Dj Alien gra zajebiście.
Redaktor:A jak Ci się podoba nasza publiczność która dzisiaj przybyła?
Kris Wizard: „Niech mi tu nikt nie pieprzy bo klub Diadem jest najlepszy” (są to słowa jednego z Dj który gościł u nas w lato 2 razy i to są właśnie jego słowa nie moje od razu podkreślam!)
Redaktor: A jak długo tu pracujesz i czym się zajmujesz?
Kris Wizard: Pracuje prawie rok czasu, w klubie diadem uważają mnie za świetlika najlepszego w regionie północno-wschodnim to powiedział Dj Kot. Robię wszystko aby była fazka dla naszych klubowiczów, czasami sobie zagram.
Redaktor: A co powiesz o Techno Rotation?
Kris Wizard: Dzisiaj zaczynamy Techno Rotation, będziemy je ciągnąć, będziemy zapraszć najlepsze gwiazdy z całej Polski a nawet Europy. Przyjedzie do nas Dj Omen z Niemiec. Co tydzień planujemy PKP czyli naszych Dj z Podlasia.
Redaktor: A w jaki sposób zacząłeś zajmować się „światełkami”?
Kris Wizard: Kiedyś powiedział mi Dj X, że mam taką samą fazę na światełka jak Dj na muzykę. Czyli Dj gra tak jak ja świecę Mam do tego smykałkę.
Redaktor:Czy twoim zdaniem w Białymstoku potrzeba więcej takich imprez, co z klubowiczami? Czy coraz więcej ich przychodzi do klubu Diadem?
Kris Wizard: W ostatnim czasie klub Diadem zyskał popularność na tym, że stał się klubem technicznym. . Czyli puszczamy non stop techno, no i w piątki mamy bardzo dużo osób, także Techno Rotatin będziemy na pewno ciągnąć do końca karnawału.
Redaktor: A co gracie w soboty?
Kris Wizard: W soboty puszczamy muzykę lajtową, bardziej lekką dance hip-hop po prostu chcemy ściągnąć starszą publiczność.
Kris Wizard: Dwa tygodnie temu do nas przyjechał po raz drugi Dj Noiserr, impreza była zajebista razem z Noiserrem przyjechał Dj Loud z zespołu BasseTeam, czyli Dj Loud, Dj Azzido i po prostu wszedłem na ich stronkę i na niej był wasz link www.clubdeejay.prv.pl
Redaktor: Dziękuję Ci za wspólną rozmowę! Kris Wizard: Dziękuję również i pozdrawiam wszystkich gorąco!
wywiad i posty przeniesione z archiwum
KaRla Gość
Wysłany: 2008-10-10, 18:15
czarodziej z ciebie wyrywajacy małolaty-swoj? drog? czemu żadnej nie masz:>A jeli ty dj'em jeste to ja też wkładasz płytke i wciskasz PLAY YOO DJ jedziesz a gdzież do h...buehehe. Mam do ciebie pytanie-w jaki sposób zostałe gwiazd??Ja cię nie obrażam ale weź ty pomyl co ty mówisz bo się za bardzo chwalisz i pomiewisko z siebie robisz.wiem że mi nie odpucisz czekam na komentarz i tak tak pojedziesz po mnie bo to cały ty...
DJ&LJ KRIS WIZARD Gość
Po pierwsze jak kumpel dał mi ksywkę czaeodziej to w Diademie nie pracowałem tylko chodziłem się tam bawi? i wtedy tam te dziewczyny wyrywałem i nie małolaty bo kiedys do Diademu przychodziło starsze towarzystwo ale ty o tym nie wiesz bo była za młoda żeby tam wej?. Nie pojadę po Tobie bo nie jestem chamski i cytuję:"to cały ty" nie znasz mnie to nie mó tak i nie jestem żadn? gwiazd? ja tak nie pwiedziałem ty to powiedziała, żeby na gwiazdę trzeb abardzo ciężko zapracowa? . Druga rzecz ja się nie chwalę zrobili ze mn? wywiad to odpowiedziałem, ja tych pytań nie wymylałem. A żeby by? dj'em nie wystarczy włoży? płytki i wcisn?? PLAY!!!. A jeżeli uważasz że robię z siebie pomiewisko to jest Twoje zdanie i masz prawo do takiej wypowiedzi. A swoj? drog? jak masz jakie jeszcze do mnie pytania to b?dź taka odważna i przyjdź na konsoletę do Diademu Karlo. Pozdrawiam!
KaRla Gość
Dobra dobra nie wkrecaj i nie tłumacz się " ...do Diademu przychodziło starsze towarzystwo ale ty o tym nie wiesz bo była za młoda żeby tam wej?"-nie b?dż taki pewien, że mnie tam nie było.Jeli będę miała do ciebie jakie pytania to napiszę i uwież mi odwago do niczego mi nie brakuje. Gdybym do Ciebie przyszła na konsolete to by napewno mnie zjechał i tego jestem pewna- z reszt? sam to wiesz, ale tutaj nie wypada bo co sobie ludzie pomyl?! Nie gniewaj się za moje słowa piszę co mylę i w żaden sposób Cię nie obrażam. Również pozdrawiam:*
jak ja lubie jak wszyscy zawsze krytykuja wszystko i wszystki chociaż sami są nie lepsi
Liza Gość
Wysłany: 2008-10-10, 18:51
co ty tak bronisz dj i tego klubu??? Weż tylko spójrz jak oni się zachowują czasem słow brakuje. Robisz z diademu jąkś świątynie w której wszystko jest piękne i najlepsze pozdro
Eryk Gość
Wysłany: 2008-10-10, 18:53
Diadem premiera to świątynie które wypchane sa nacpanymi malolatami. Wezmą jakieś pigułeczki i mysla ze sa kozaki.... a tak naprawde bez narkotykow nie umieja sie bawic. Technorotation hahaq dancerotation ludzie wy wogole wiecie co to jest techno?? Zeby w diademie grali prawdziwe techno to 90% tych tam na sali nie wiedziala by co ma ze soba zrobic. POZDROWIANIA dla cpunkowatych frajerzykow z Diademow i innych tegto typu klubow
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum