Redaktor: Co sądzisz o wywiadzie jaki był przeprowadzony z tobą na naszej stronie
www.clubdeejay.prv.pl?
Kris Wizard: Powiem tak, jedna dziewczyna się na mnie uwzięła. Nie wie jaka jest rzecz, nie chodziła wcześniej do Diademu, chciała żebym po niej pojechał. Nie pojadę po niej bo nie jestem chamski to jest pierwsza rzecz. Druga laska powiedziała że mam świńskiego ryja. Nie widziałem jej może też ma świńskiego ryja. To są jej słowa, to jej wypowiedź i ma do tego prawo koniec.
Redaktor: Co powiesz o cyklicznej imprezie Techn. Rotation?
Kris Wizard: Na stałe jestem tutaj, co tydzień robimy imprezę Techno Rotation w klubie Diadem. 19 listopada wszystkich serdecznie zapraszam Dj Hubertus - ENERGY 2000 przyjedzie do nas i będzie grał. W styczniu lepsze gwiazdy np: Dj Hazel będzie u nas grał oraz Manieczki team. Wszystkich serdecznie zapraszam i pozdrawiam bardzo mocno wszystkich clubowiczy bo bez was nie ma imprezy Techno Rotation.
Redaktor: Co powiesz o Białostockich klubach, czego im brakuje w porównaniu do innych większych klubów ?
Kris Wizard: W księdze gości na waszej stronie pojawiają się często gęste komentarze na temat naszego klubu Diadem, ludzie krytykują nasz klub, mówią że nic ciekawego się w nim nie dzieje i w ogóle. Niech mi ktoś powie jaki Białostocki klub zaprosił w ostatnich trzech miesiącach tyle znanych gwiazd co MY. Brakuje jednej rzeczy w Diademie, będziemy zmieniać tu oświetlenie. W innych klubach w Polsce oświetlenie jest zajebiste i u nas też takie będzie, dążymy do tego. Dziękuję i pozdrawiam wszystkich gorąco.
wywiad przeniesiony został wraz z postami z archiwum