Tak coś widzę że ten download niezbyt często odwiedzany więc wpadłem na pewien pomysł,aby go nieco rozreklamowac.Z wszystkich utworów,które się w nim znalazły wybieramy kilkanaście,które trafią na wirtualną składanke WME Promo DJ Vol.1
Noszę się też z zamiarem rozesłania jej na płycie do kilku osób,które zamówiły u mnie bilety na Sunrise na allegro.Każda promocja wortalu wszakże jest dobra
A teraz do kokretów.Wybieramy wspólnie kilkanaście kawałków,które znajdą się na tej składance.Styl dowolny oczywiście.Łączna sume tracków nie może przekraczać 80 minut.Wiadomo standardowa płyta audio.
Do dzieła!
_________________ Kodeks poruszania się po Forum:
1. Nie przemawiaj do ludzi metaforą - zrozumieją Cię dosłownie.
2. Nie przemawiaj do ludzi ironią - zrozumieją Cię zbyt dosłownie.
3. Nie przemawiaj do ludzi dosłownie - nie zrozumieją Cię.
4. Nie przemawiaj wogóle do ludzi to nie dostaniesz bana
Musisz mieć pisemną zgodę autora żeby nagrać to na CD i dawać jako składanki. Co do wirtualnych to dobry pomysł. Tylko kto się zajmie robieniem okładek na skłądanki
_________________ Odwlekanie nie zatrzyma czasu.
~ Anonim
Hm postaram sie kogoś zwerbowac do tego niemniej jednak proponuje najpierw zając sie tracklistą.
misiek, jak będą zgody,a praktycznie już są to napewno Tym bardziej że nie jest to robione dla korzysci majątkowych.
Przecież w naszym DOWNLOAD'zie jest sporo fajnych kawałków, z Niego możemy coś wybrać.Remo ma też ma dość popularne kawałki i lubiane przez dużą grupę słuchaczy więc i od Niego można by załatwić zgodę i coś wlepić na składankę z Jego utworów.Można się z Nim bardzo łatwo skontaktować, wystarczy wejść na fotka.pl i napisać mu PW i ugadać co i jak.
misiek, no tak,ale to nie jest chyba zabronione? Chyba że jestem w błędzie.
Dj Vexus, o tym własnie mówiłem że z Downloadu bo kawałki muszą być legalne.A co do Remo jak chcesz napisz do niego bo ja do grupy jego fanów napewno sie nie zaliczam
Dj Vexus, no ma ma.Tylko Ci co naprawde znają się na muzyce delikatnie mówiąc nie cierpią go Ale spróbowac można
Jak Mnie nie było na gg do Dj Driver wysłał Mi nowe,odświeżone dane jego biografii, od razu dodałem te dane w dział "Dj Info" Szkoda że Mnie akurat wtedy nie było na gg bo bym pogadał z Driverem i zapytał o zgodę dodania jego utworów na Nasz Wortal.Jego kawałki znajdują się w odświeżonej biografii o Nim na stronie "MySpace" Jak komuś odpowiadają jego kawałki i myślicie że mogą się nadawać do składanki do dajcie znać to pogadam z Driverem i załatwię tą zgodę.A jeśli chodzi o Dj Remo bo nie przepadam za Nim ponieważ robi praktycznie samą komercię której nienawidzę HardStyle 4ever i inne niekomercyjne kawałki
No to kombinuj z nim zawsze przyda sie kolejny producent do działu A Rema nie lubie za styl tylko za poziom,który jest bardzo słaby.Jest wiele dużo lepszych producentów,a nie mają takiej szansy jak on.A wracając do tematu.To moje kilka propozycji
Braincreator feat Setsi - Mystery of love
Braincreator - Lets brain that shit
Squarex - Zakochałam się
Matt Holler - Find Place for music
Matt Holler - Strong Beat
DJ Walus - Music Infected
DJ Marshel - Let's Go Club
DJ Schmaichi vs DJ Marshel - Get On
Squarex - Screamcell
Sonic Division - First Element
Caicek - Shake That Thinks
Krist Van D - Fly with me
No jeszcze coś się znajdzie napewno,ale dam teraz Wam sie wykazac
Wszystkie kawałki już teraz możesz pobrać w dziale Download - WME Promo DJ
Sponsor
[Kliknji na reklamę! WME.com.pl utrzymuje się wyłącznie z reklam. Dziękujemy!]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum