Wysłany: 2008-07-30, 20:11 Armin Only w Polsce - 29 listopada, Hala Arena Poznań!
Z przyjemnością informujemy o tym, że w tegoroczną andrzejkową noc, tj. 29 listopada w poznańskiej hali Arena będziecie mieli okazję uczestniczyć w wyjątkowym i niepowtarzalnym wydarzeniu jakim jest Armin Only Polska 2008!
Organizacją eventu zajmą się holenderska Armada oraz agencja MSM Events. Podczas imprezy będziecie mieli okazję zobaczyć i usłyszeć najpopularniejszego dj-a na świecie wg rankingu DJ Magazine - Armina van Buurena oraz jego gości w spektakularnej oprawie przywiezionej prosto z Holandii.
Przy okazji informujemy, że już jest w sprzedaży oficjalne DVD Armin Only 2008 wydane nakładem przez wydawnictwo ProLogic Music . Więcej informacji pod adresem: http://www.forum.wme.com....edazy-vt989.htm
Ostatnio zmieniony przez admin 2008-09-06, 13:21, w całości zmieniany 1 raz
Kurde po ostatnim secie Armina na Sunrisie poważnie rozmyślam czy się tam nie wybrać.Zagrał tam po prostu fenomenalnie Oprawa widzę,że też będzie konkretna bo organizatorzy z najwyższej półki.Ciekawe co nowego ściągną do polski z holenderskiej sceny.
_________________ Kodeks poruszania się po Forum:
1. Nie przemawiaj do ludzi metaforą - zrozumieją Cię dosłownie.
2. Nie przemawiaj do ludzi ironią - zrozumieją Cię zbyt dosłownie.
3. Nie przemawiaj do ludzi dosłownie - nie zrozumieją Cię.
4. Nie przemawiaj wogóle do ludzi to nie dostaniesz bana
Lepiej "Armin Only" niż "ATB in Concert 91158732" xDD. Kiepsko, że zabiera się za to MSM events i że impreza ma odbyć się w Pozku. Szkoda też, że koliduje mi z enHousem. A na dzień dzisiejszy, pomimo braku line upu na eH wybieram imprezę w Łuczniczce... Obym znalazła jeszcze towarzystwo, bo znając moich trancowych znajomych wybiorą Arminka:PP
To że lepiej niż ATB to się zgodze,ale że MSM zrobi to źle to się nie zgodze Jak dla mnie to zdecydowanie najlepsza agencja.A że impreza w Poznaniu też troche żałuje bo kawałek mam,ale zobaczymy może się wybiorę
Warciarz i tu sie nie zgadzamy:D MSM to zakłamani ludzie:P Przed każdą imprezą w audycji msm on air tyle opowiadają, co to nie oni, jacy są najlepsi itp itd. A w rzeczywistosci popełniają tyle zasadniczych błędów na eventach, że w głowie się nie mieści!! Może ja jestem zbyt wymagająca, ale oczekuje czegoś od agencji, która przechwala się, że istnieje na rynku już 10 lat. Haha i wszytskiego najlepszego:P. Jedynie przed Godskitchen za dużo nie mówili na temat tego eventu i co?! Udało im się. Trzeba było im przyznać dobrą robotę...Niestety spoczeli na laurach - Global Gathering - porażka. Ten wszechobecny kurz można było odebrać jako "urok" naszego Globala [Tak jak w UK błotko:D]. Ale mieszanie się dźwięków main z trance i techno to już prawdziwa przesada. Nagłosnienie na trance podczas seta Sandera - do bani, harczało i buczało. Po raz któryś zmiany w time table..;/ Brak intr na Dancetination 2007! Za szybko wypuszczone intro w czasie seta Rank 1 na RTX 08... Obwinianie "Boskiego DJa [czyt.Angelo Mike] i Kasie za cały "burdel". A jakie były imprezy za ich czasów?! Ceny biletów zaczynaly sie od ok. 50 zł i rosły co 10 zł. A teraz Pawył chcą po prostu się wzbogacić! Nie umieją ułożyć dobrego line upu. Ciagle te same "oklepane" nazwiska..Mogłabym mnożyć i mnożyć przykładów, dość dużo eventów z nimi przeszłam. Dla mnie prekursorami na polskim rynku muzycznym są: MDT i Soundtrade !!
Coś może w tym racjii jest,ale czy te agencje ,które wymieniłas są lepsze? MDT teraz na Sunrisie niczym specjalnym nie zabłysneli.Za tą cene powinno być znacznie więcej.Nie wiem jak tam od strony VIPowskiej to wyglądało,ale jak na 5 baniek to nie widziałem,aby luksusy mieli Soundtrade.Mam niesmak do tej agencjii po Tunnel Carnivalu.Nie dość,że impreza na przeciętnym poziomie to jeszcze organizacyjnie kiepsko.Ale nie o tym wątek.Jednak jeśli mamy dalej dyskutować na temat agencjii to przenieśmy sie do specjalnie zrobionego tematu.A co do imprezy myśle,że MSM i Armada zorganinizują świetne widowisko z Arminem w roli głównej i wszystko będzie dopięte na ostatni guzik
Dobra zostawmy teamt agencji:) Każdy ma swoje żale i swoje pochwały:) Kwestia gustu i wymagań:) Oglądałam transmisje z Armin Only 08 z Utrechtu i wątpie, żeby u nas było równie dobrze. Arena - fatalna akustyka. Na samym wstępie się pogrzebali. Mała pojemność hali - drogie bilety.. Życzyłabym sobie tlyko, żeby Armin zagrał jak za starych dobrych czasów...:)
Chętnie posłuchał bym setów van Buurena. Ciekawe ile osób będzie na imprezie gdyż jak każdy wie w ten dzień odbywają się 2 eventy - Armin Only oraz enHouse.
Jak myślicie gdzie będzie więcej ludzi?
_________________ Odwlekanie nie zatrzyma czasu.
~ Anonim
Ja mysle,iż pomimo Armin jest jeden,to jednak on przyciągnie większa rzesze osób.Wkońcu bilety rozchodziły się jak bułeczki.
Ja myślę że tu i tu będzie sporo ludzi bo nie każdy ma blisko np. na Armina, a ma bliżej na enHouse, zresztą też zależy kto jaką agencję lubi bo to też ma znaczenie. Jak dla mnie to te dwie imprezy są godne uwagi.
Sponsor
[Kliknji na reklamę! WME.com.pl utrzymuje się wyłącznie z reklam. Dziękujemy!]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum