Armin Only w Polsce - 29 listopada, Hala Arena Poznań! @ FORUM.WME.com.pl (Events, Imprezy, DJ, Mp3, Kluby)

FAQ » Szukaj » Blogi Mój blog Blogowe nowości  Regulamin » Użytkownicy » Rejestracja » Profil » Zaloguj 

Poprzedni temat :: Następny temat
Armin Only w Polsce - 29 listopada, Hala Arena Poznań!
Autor Wiadomość
admin 
webmaster

Słucham: House, Techno, Trance
Kluby: M7 CLUB

Wysłany: 2008-07-30, 20:11   Armin Only w Polsce - 29 listopada, Hala Arena Poznań!

Z przyjemnością informujemy o tym, że w tegoroczną andrzejkową noc, tj. 29 listopada w poznańskiej hali Arena będziecie mieli okazję uczestniczyć w wyjątkowym i niepowtarzalnym wydarzeniu jakim jest Armin Only Polska 2008!

Organizacją eventu zajmą się holenderska Armada oraz agencja MSM Events. Podczas imprezy będziecie mieli okazję zobaczyć i usłyszeć najpopularniejszego dj-a na świecie wg rankingu DJ Magazine - Armina van Buurena oraz jego gości w spektakularnej oprawie przywiezionej prosto z Holandii.

Przy okazji informujemy, że już jest w sprzedaży oficjalne DVD Armin Only 2008 wydane nakładem przez wydawnictwo ProLogic Music . Więcej informacji pod adresem: http://www.forum.wme.com....edazy-vt989.htm
Ostatnio zmieniony przez admin 2008-09-06, 13:21, w całości zmieniany 1 raz  

Warciarz 
moderator

Słucham: Techno,Progressive,Trance,

Wysłany: 2008-08-04, 10:26   

Kurde po ostatnim secie Armina na Sunrisie poważnie rozmyślam czy się tam nie wybrać.Zagrał tam po prostu fenomenalnie :-) Oprawa widzę,że też będzie konkretna bo organizatorzy z najwyższej półki.Ciekawe co nowego ściągną do polski z holenderskiej sceny.

1. Nie przemawiaj do ludzi metaforą - zrozumieją Cię dosłownie.
2. Nie przemawiaj do ludzi ironią - zrozumieją Cię zbyt dosłownie.
3. Nie przemawiaj do ludzi dosłownie - nie zrozumieją Cię.
4. Nie przemawiaj wogóle do ludzi to nie dostaniesz bana :mrgreen:

justella 
nowy klubowicz
Trust it...

Słucham: Tech-house,Electro,Trance
Kluby: SQ

Wysłany: 2008-08-04, 11:54   

Lepiej "Armin Only" niż "ATB in Concert 91158732" xDD. Kiepsko, że zabiera się za to MSM events i że impreza ma odbyć się w Pozku. Szkoda też, że koliduje mi z enHousem. A na dzień dzisiejszy, pomimo braku line upu na eH wybieram imprezę w Łuczniczce... Obym znalazła jeszcze towarzystwo, bo znając moich trancowych znajomych wybiorą Arminka:PP

Warciarz 
moderator

Wysłany: 2008-08-04, 16:08   

To że lepiej niż ATB to się zgodze,ale że MSM zrobi to źle to się nie zgodze ;-) Jak dla mnie to zdecydowanie najlepsza agencja.A że impreza w Poznaniu też troche żałuje bo kawałek mam,ale zobaczymy może się wybiorę :-)

justella 
nowy klubowicz
Trust it...

Wysłany: 2008-08-04, 16:39   

Warciarz i tu sie nie zgadzamy:D MSM to zakłamani ludzie:P Przed każdą imprezą w audycji msm on air tyle opowiadają, co to nie oni, jacy są najlepsi itp itd. A w rzeczywistosci popełniają tyle zasadniczych błędów na eventach, że w głowie się nie mieści!! Może ja jestem zbyt wymagająca, ale oczekuje czegoś od agencji, która przechwala się, że istnieje na rynku już 10 lat. Haha i wszytskiego najlepszego:P. Jedynie przed Godskitchen za dużo nie mówili na temat tego eventu i co?! Udało im się. Trzeba było im przyznać dobrą robotę...Niestety spoczeli na laurach - Global Gathering - porażka. Ten wszechobecny kurz można było odebrać jako "urok" naszego Globala [Tak jak w UK błotko:D]. Ale mieszanie się dźwięków main z trance i techno to już prawdziwa przesada. Nagłosnienie na trance podczas seta Sandera - do bani, harczało i buczało. Po raz któryś zmiany w time table..;/ Brak intr na Dancetination 2007! Za szybko wypuszczone intro w czasie seta Rank 1 na RTX 08... Obwinianie "Boskiego DJa [czyt.Angelo Mike] i Kasie za cały "burdel". A jakie były imprezy za ich czasów?! Ceny biletów zaczynaly sie od ok. 50 zł i rosły co 10 zł. A teraz Pawył chcą po prostu się wzbogacić! Nie umieją ułożyć dobrego line upu. Ciagle te same "oklepane" nazwiska..Mogłabym mnożyć i mnożyć przykładów, dość dużo eventów z nimi przeszłam. Dla mnie prekursorami na polskim rynku muzycznym są: MDT i Soundtrade !!

To moje skromne zdanie na ten temat;))

Warciarz 
moderator

Wysłany: 2008-08-04, 17:57   

Coś może w tym racjii jest,ale czy te agencje ,które wymieniłas są lepsze? :mrgreen: MDT teraz na Sunrisie niczym specjalnym nie zabłysneli.Za tą cene powinno być znacznie więcej.Nie wiem jak tam od strony VIPowskiej to wyglądało,ale jak na 5 baniek to nie widziałem,aby luksusy mieli ;-) Soundtrade.Mam niesmak do tej agencjii po Tunnel Carnivalu.Nie dość,że impreza na przeciętnym poziomie to jeszcze organizacyjnie kiepsko.Ale nie o tym wątek.Jednak jeśli mamy dalej dyskutować na temat agencjii to przenieśmy sie do specjalnie zrobionego tematu.A co do imprezy myśle,że MSM i Armada zorganinizują świetne widowisko z Arminem w roli głównej i wszystko będzie dopięte na ostatni guzik :-)

justella 
nowy klubowicz
Trust it...

Wysłany: 2008-08-04, 22:28   

Dobra zostawmy teamt agencji:) Każdy ma swoje żale i swoje pochwały:) Kwestia gustu i wymagań:) Oglądałam transmisje z Armin Only 08 z Utrechtu i wątpie, żeby u nas było równie dobrze. Arena - fatalna akustyka. Na samym wstępie się pogrzebali. Mała pojemność hali - drogie bilety.. Życzyłabym sobie tlyko, żeby Armin zagrał jak za starych dobrych czasów...:)

admin 
webmaster

Słucham: House, Techno, Trance
Kluby: M7 CLUB

Wysłany: 2008-10-13, 01:10   

Chętnie posłuchał bym setów van Buurena. Ciekawe ile osób będzie na imprezie gdyż jak każdy wie w ten dzień odbywają się 2 eventy - Armin Only oraz enHouse.

Jak myślicie gdzie będzie więcej ludzi?

Warciarz 
moderator

Wysłany: 2008-10-13, 07:41   

Ja mysle,iż pomimo Armin jest jeden,to jednak on przyciągnie większa rzesze osób.Wkońcu bilety rozchodziły się jak bułeczki.

misiek 
administrator

Wysłany: 2008-10-13, 09:57   

Ja myślę że tu i tu będzie sporo ludzi bo nie każdy ma blisko np. na Armina, a ma bliżej na enHouse, zresztą też zależy kto jaką agencję lubi bo to też ma znaczenie. Jak dla mnie to te dwie imprezy są godne uwagi.

Sponsor

[Kliknji na reklamę! WME.com.pl utrzymuje się wyłącznie z reklam. Dziękujemy!]