Wysłany: 2008-09-12, 14:58 I Love New Year 08/09 - Klubowy sylwester w Hali Stulecia
Agencja MSM Events zaprasza na na drugą edycję największego klubowego sylwestra - I Love New Year 2008 / 2009 który odbędzie się we Wrocławskiej Hali Stulecia. Podczas pierwszej edycji klubowego sylwestra wystąpili na trzech scenach: Marco V, Kyau And Albert, Tonka, Ronski Speed, Ronald van Gelderen, Sean Tyas, Bobina i DJ Delicious oraz przedstawiciele Polskiej sceny klubowej w której wskład wchodzili m.in: Tiddey, Cez Are Kane, Micro, Joe Bae.
Tak to można nazwać.Jak widać w poprzednich konkursach było bardzo łatwo coś zgarnąć
Ja myślałem o ILNY,ale jednak tym razem odpoczne od dużych imprez i spędze sylwka z znajomymi
_________________ Kodeks poruszania się po Forum:
1. Nie przemawiaj do ludzi metaforą - zrozumieją Cię dosłownie.
2. Nie przemawiaj do ludzi ironią - zrozumieją Cię zbyt dosłownie.
3. Nie przemawiaj do ludzi dosłownie - nie zrozumieją Cię.
4. Nie przemawiaj wogóle do ludzi to nie dostaniesz bana
o to milo moze zajze w tema konkurs ...
to by akurat mnie wspomogło bo planuje kupić z electrowni bilet na TRANCE EneRGY
bo trzeba juz kupywac a tto spory wydatek
a co do I love to przeciesz mozna ze znajomymi sie wybrać ;)
a jak bedzie podobnie jak w tamtym roku to poprostu yhhhhhhhhhhh supcio :)
Problem w tym,że bariera około 250km i wydatek około 200 złoty jest dla większości moich znajomych czymś nie do przebica.A tak bynajmniej w większym towarzystkei osób bliżej mi znanych się pobawię
A co do imprezy to nię wątpie,iż będzie fenomenalnie.MSM potrafi świetnie organizowac eventy
Słucham: Trance
Kluby: za mało miejsca ;]
Wiek: 23 Dołączył: 08 Gru 2008 Posty: 3 Skąd: Siemianowice
Wysłany: 2008-12-13, 04:35
zobaczyc usmiech Sandera van Doorna podczas seta Bezcenne, za wszystko inne płace karta MAestro :P czy jakos to tak było :P bedzie gruuuubo ludziska :D
czarrrrrna, ale mi odległośc w żaden sposób nie przeszkadza,tylko znajomym Też już jeździłem na drugi kraniec polski na jakiś event i nie narzekałem
A 5 osób to już fajna ekipa.Ja bym się nawet z dwoma wybrałem,ale jednak postanowiłem juz spędzić sylwka inaczej.
A Ty podczas takiej drogi,będzie miała zapewne wesoły pociąg więc i miło droga upłynie
wg mnie najlepszy sylwester jaki mozna sobie wymarzyc. duza pewnie tez w obecnosci super ekipy, ale organizatorzy tez sie postarali. bylo kilka niedociagniec, ale mozna to im wymaczyc. set wieczoru? -> Mischa Daniels
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum