Wysłany: 2008-03-13, 21:06 Mission To Trance - Reloaded, Polska 2008
Starzy dobrze znani klasycy trance, których każdy chce słuchać, są z nami. Nadszedł już czas!
Cieszymy się, że oto możemy przedstawić Wam wydarzenie artystyczne Mission to Trance w nowym wydaniu. Tym razem pod nazwą Mission To Trance Reloaded.Po raz drugi zadrżą od posad historyczne mury Stoczni Gdańskiej. My z Excess Events nie żałujemy, że zdecydowaliśmy się na realizacji naszych działań w Polsce. Dzięki temu poznaliśmy jedyny w swoim rodzaju kraj od najlepszej strony. Otwartość i gościnność w tym kraju nie mają sobie równych. Nie na co dzień spotyka się tak pełnych entuzjazmu uczestników imprez. Fakt ten utwierdził nas w przekonaniu, że nadal powinniśmy działać w Polsce i tu organizować dalsze wydarzenia. Nie lękamy się trudów i nie szczędzimy kosztów, aby sprostać wysokim wymaganiom polskiej publiczności, organizując jedyne w swoim rodzaju wydarzenie artystyczne Mission To Trance Reloaded.Jak już wspomnieliśmy i tym razem miejscem wydarzenia, zapewniającym wyjątkową scenerię będzie Stocznia Gdańska. To cudowne i imponujące miasto portowe, leżące w Polsce północnej, wywarło na nas niezapomniane wrażenia i pozostawiło niezatarte wspomnienia.
Z niecierpliwością oczekujemy dnia, w którym będziemy mogli realizować w Gdańsku Mission To Trance Reloaded. Cieszymy się z tego, że nasza praca znalazła uznanie i spotkała się z zainteresowaniem w Polsce.
Obok Polski jako miejsca imprezy i Szwajcarii, w której mieści się siedziba naszej spółki Excess Events, udało się nam zaprosić fanów muzyki trance z kraju naszych wspólnych sąsiadów, z Niemiec. Mamy nadzieję, że się spotkamy......., a więc do zobaczenia wkrótce......
line-up:
Simon Patterson
Orjan Nilsen
DJ Tiddey
DJ Arc
DJ Vibration
DJ Dreammaker
rzysztof Chochlow
Cez Are Kane
Excess Event, ta noc należy do nas!!!
_________________ Odwlekanie nie zatrzyma czasu.
~ Anonim
Ostatnio zmieniony przez admin 2008-05-12, 08:05, w całości zmieniany 1 raz
Zapowiada sie bardzo ciekawie.Ciekawe jaki będzie line up
_________________ Kodeks poruszania się po Forum:
1. Nie przemawiaj do ludzi metaforą - zrozumieją Cię dosłownie.
2. Nie przemawiaj do ludzi ironią - zrozumieją Cię zbyt dosłownie.
3. Nie przemawiaj do ludzi dosłownie - nie zrozumieją Cię.
4. Nie przemawiaj wogóle do ludzi to nie dostaniesz bana
Wow,ale niska cena.Szkoda że mam taki kawał do Gdańska bo chętni bym się wybrał
_________________ Kodeks poruszania się po Forum:
1. Nie przemawiaj do ludzi metaforą - zrozumieją Cię dosłownie.
2. Nie przemawiaj do ludzi ironią - zrozumieją Cię zbyt dosłownie.
3. Nie przemawiaj do ludzi dosłownie - nie zrozumieją Cię.
4. Nie przemawiaj wogóle do ludzi to nie dostaniesz bana
Słucham: trance, techno
Kluby: Alga Pomogła: 1 raz Wiek: 18 Dołączyła: 05 Cze 2007 Posty: 215 Skąd: ze wsi :D
Wysłany: 2008-05-19, 15:47
Nie no ja nie mogę opuścić chociaż tej jednej imprezy. Mnie raczej nie zabraknie, tylko powiedzcie mi (o ile też wiecie) gdzie i kiedy mogę sobie bilet kupić
_________________ Inteligentna :P
Sponsor
[Kliknji na reklamę! WME.com.pl utrzymuje się wyłącznie z reklam. Dziękujemy!]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum