|
Sunrise Festival 2009 @ Kołobrzeg :: Time-Table, oraz informacje ogólne |
| Autor |
Wiadomość |
misiek
super klubowicz

Słucham: Trance,Techno
Kluby: M7 Club - Białystok
Pomógł: 6 razy Wiek: 27 Dołączył: 26 Kwi 2007 Posty: 2872 Miejscowość: Wasilków
|
|
|
|
 |
|
misiek
super klubowicz

|
|
|
|
 |
misiek
super klubowicz

|
|
|
|
 |
Warciarz
super klubowicz

Słucham: Techno,Hardcore,Trance,
Pomógł: 5 razy Wiek: 20 Dołączył: 04 Cze 2007 Posty: 3272 Miejscowość: Zawiercie
|
Wysłany: 2009-07-15, 11:44
|
|
|
Szkoda, że W&W tak wcześnie. Reszta TT mi odpowiada |
_________________ Kodeks poruszania się po Forum:
1. Nie przemawiaj do ludzi metaforą - zrozumieją Cię dosłownie.
2. Nie przemawiaj do ludzi ironią - zrozumieją Cię zbyt dosłownie.
3. Nie przemawiaj do ludzi dosłownie - nie zrozumieją Cię.
4. Nie przemawiaj wogóle do ludzi to nie dostaniesz bana
[you] - Zaznacz się na mapie klubowiczów!
|
|
|
|
 |
marcinSUNRISE
aktywny klubowicz

Słucham: trance haus hardstyle
Kluby: Ekwador
Wiek: 27 Dołączył: 21 Sty 2009 Posty: 793 Miejscowość: Poznań
|
Wysłany: 2009-07-15, 15:51
|
|
|
no ja rowniez zaluje ze W&W tak wczesnie no i Jochen Miller ale wiadomo ze jakos ich trzeba bylo podzielic w czasie juz tylko 9 dni i pelen odlot muzyczny gwarantowany |
|
|
|
 |
martellaPń
aktywny klubowicz

Słucham: Hardcore,techno,trance:)
Wiek: 20 Dołączyła: 04 Gru 2008 Posty: 405 Miejscowość: Poznań
|
Wysłany: 2009-07-15, 21:31
|
|
|
Ale ten czas leci
Pamiętam ,jak wracaliśmy z KG w zeszłym roku,a tu już kolejna edycja |
_________________ Sens muzyki żyje w nas ! |
|
|
|
 |
Warciarz
super klubowicz

Pomógł: 5 razy Wiek: 20 Dołączył: 04 Cze 2007 Posty: 3272 Miejscowość: Zawiercie
|
|
|
|
 |
Justella
aktywny klubowicz Trust it...

Słucham: Minimal, Techno, Schranz,
Kluby: SQ
Pomogła: 1 raz Wiek: 20 Dołączyła: 01 Sie 2008 Posty: 491 Miejscowość: Poznań miasto doznań
|
Wysłany: 2009-07-18, 13:56
|
|
|
No nieźle... i mnie tam nie będzie!;/
Ostatnio słuchałam Sunrise weekend na planaecie poznań i dowiedziałam się ciekawej rzeczy, że to Fergie zwrócił się do MDT z prośbą o umożliwienie mu zareprezentowania swojego seta na tegorocznym SF... Świadczy to o tym, że polska produkcja jest rozpoznawalna i uznawana na świecie... ! |
|
|
|
 |
Arni24
klubowicz

|
Wysłany: 2009-07-18, 14:03
|
|
|
Polska najlepsza wiadomo Mnie też chyba na SF nie będzie. Nie było za bardzo konkursów na bilety, a jakoś szkoda mi tyle kasy wydawać na jedną impreze. Szkoda, bo event zapowiada się godnie |
|
|
|
 |
martellaPń
aktywny klubowicz

Słucham: Hardcore,techno,trance:)
Wiek: 20 Dołączyła: 04 Gru 2008 Posty: 405 Miejscowość: Poznań
|
Wysłany: 2009-07-19, 20:13
|
|
|
Arni24 , konkursy były,ale nie w necie
A ja już sie nie mogę doczekać |
_________________ Sens muzyki żyje w nas ! |
|
|
|
 |
|
Kasiaczarna19
klubowicz

Słucham: Muzyki:)
Wiek: 20 Dołączyła: 21 Lip 2009 Posty: 104 Miejscowość: Przemyśl
|
Wysłany: 2009-07-21, 12:21
|
|
|
Sunrise - ten event coś w sobie ma Byłam w 2005 i 2007 roku i z czystym sumieniem musze przyznać, że to jeden z najlepszych o ile nie najlpeszy event w PL. W tym roku zapowiada się jeszcze lepiej niż poprzednio, więc nie ma szans abym go omineła |
|
|
|
 |
krzaku72
nowy klubowicz

|
Wysłany: 2009-07-21, 22:05 "Sasza" w Underground !!!
|
|
|
| pewnie dostanę klapsa za zdradę! ale tym, którzy chcą "maleńkiej" dawki muzy powiem, że imprezka na której będzie grał Marcus Schossow jest w czwartek przed Sunrise. Grał będzie w Underground na zaproszenie DJ Mario - rezydenta tego klubu. No to w sumie już! - życzę wszystkim odjazdowej zabawy! |
|
|
|
 |
Warciarz
super klubowicz

|
Wysłany: 2009-07-22, 10:28
|
|
|
Będąc na półmetku przygotowań do Festiwalu, odmierzając już czas do rozpoczęcia zaledwie w godzinach, mamy dla Was kilka istotnych informacji, które pragniemy aby dotarły do każdego uczestnika imprezowego weekendu w Kołobrzegu. Rynek muzycznych festiwali, imprez halowych itp. z roku na rok ewoluuje. Agencja MDT nie zatrzymuje się w miejscu, wprowadzając w życie coraz to nowsze i ciekawsze rozwiązania logistyczne. Zapraszamy do zapoznania się z pierwszą nowinką, mianowicie kuponami.
Kupony..
Na Sunrise Festiwal 2009 zostaną wprowadzone kupony. Będą one zamiennikiem pieniądza. Wprowadzamy kupony o nominałach:
- 10 zł
- 20 zł
- 50 zł
- 100 zł
Jak należy się nimi sprawnie posługiwać i gdzie je dostać?
Pieniądze można zamienić na kupony w każdej kasie na terenie festiwalu. Nabyty kupon nie podlega zwrotowi. Kiedy dochodzi do płatności, należy pamiętać, że wydarty z "całości" kupon jest automatycznie nieważny. Odcinają go tylko i wyłącznie barmani. Kupon może posłużyć do zakupu:
- napoi chłodzących
- piwa
- innych alkoholi
Jedzenie oraz inne atrakcje będą możliwe do nabycia w standardowej formie płatniczej - poprzez gotówkę.
Jest to nowatorska forma, którą zaobserwowaliśmy na imprezach poza granicami naszego kraju. Dokładamy wszelkich starań, aby Wasze zakupy przebiegały bezkolizyjnie i komfortowo. Z doświadczenia polecamy zaopatrzyć się w taką ilość kuponów, jaką chcemy przeznaczyć na napoje.
Środki odurzające..
Priorytetem każdej imprezy jest muzyka. Wszechobecnie, młodzież dobrą zabawę wiąże z mnóstwem najróżniejszych środków odurzających, które towarzyszą na imprezach.
Większość osób nie jest w pełni świadoma jakie konsekwencje niesie za sobą zażywanie nielegalnych substancji, czy „przeginanie” z alkoholem. Chęć dobrej zabawy, potrafi czasami być dla osób nieodpowiedzialnych tragiczna w skutkach, dlatego też apelujemy do wszystkich wybierających się na SF 2009, aby zapoznały się raz jeszcze z hasłem przewodnim tegorocznej edycji:
"Pamiętajcie, gdziekolwiek zaczynacie imprezę, róbcie to odpowiedzialnie"
Pragniemy zaznaczamy również, iż osoby, będące w stanie znacznie wskazującym na spożycie środków odurzających nie będą miały prawa wstępu na teren imprezy.
Zarządzeniem policji lokalnej jest pojawienie się przy wejściu funkcjonariuszy z brygady antynarkotykowej wraz z psami. Posiadanie, zażywanie i rozpowszechnianie ww. środków grozi karą pieniężną, oraz możliwością pozbawienia wolności.
Kontrola..
Aby sprawnie i szybko przejść przez bramkę na wejściu należy:
- przygotować dowód osobisty oraz bilet,
- wyjąć z kieszeni wszystkie rzeczy oraz przygotować do kontroli torebki i plecaki
Prawo wejścia na teren imprezy z nieprofesjonalnym sprzętem fotograficznym maja wszyscy uczestnicy festiwalu. Na profesjonalne aparaty niezbędna jest zgoda organizatora – MDT Agency – w postaci wydanych wcześniej akredytacji.
Przypominamy, że na teren imprezy mają wstęp tylko osoby pełnoletnie.
Konkurs..
Kilkanaście dni temu informowaliśmy o konkursie, którego inicjatorem jest Mirroball Man. Raz jeszcze pragniemy przypomnieć o jego zasadach.
Każda zakupiony przez Was napój alkoholowy Mirrorball Mana posiada naklejkę. Po zakupie 12 drinków MBM'a należy wkleić każdą zebraną naklejkę w wyznaczone miejsce na jednej z końcowych stron festiwalowej książeczki. Konkurs wymaga wypełnienia danych osobowych pod których adres będą wysyłane filmy z Sunrise Festival 2009.
Poprawnie wypełnioną stronę z danymi osobowymi i naklejkami należy wrzucić do urny pod barem.
Music Defeats Time |
_________________ Kodeks poruszania się po Forum:
1. Nie przemawiaj do ludzi metaforą - zrozumieją Cię dosłownie.
2. Nie przemawiaj do ludzi ironią - zrozumieją Cię zbyt dosłownie.
3. Nie przemawiaj do ludzi dosłownie - nie zrozumieją Cię.
4. Nie przemawiaj wogóle do ludzi to nie dostaniesz bana
[you] - Zaznacz się na mapie klubowiczów!
|
|
|
|
 |
marcinSUNRISE
aktywny klubowicz

Słucham: trance haus hardstyle
Kluby: Ekwador
Wiek: 27 Dołączył: 21 Sty 2009 Posty: 793 Miejscowość: Poznań
|
Wysłany: 2009-07-22, 10:38
|
|
|
zobaczymy jak to wyjdzie z tymi kuponami !!dla mnie to jest bzdura kompletna no ale skoro tak bardzo chca dazyc do zachodu dobrym pomyslem jest zbieranie naklejek by miec film za darmo brawo |
|
|
|
 |
Justella
aktywny klubowicz Trust it...

Słucham: Minimal, Techno, Schranz,
Kluby: SQ
Pomogła: 1 raz Wiek: 20 Dołączyła: 01 Sie 2008 Posty: 491 Miejscowość: Poznań miasto doznań
|
Wysłany: 2009-07-22, 11:20
|
|
|
"Zarządzeniem policji lokalnej jest pojawienie się przy wejściu funkcjonariuszy z brygady antynarkotykowej wraz z psami. Posiadanie, zażywanie i rozpowszechnianie ww. środków grozi karą pieniężną, oraz możliwością pozbawienia wolności."
To jest najlepsze;) Oby nie było tak jak w Pń podczas GG;]
A co do kuponów...to racja...nie jestem przekonana, bo trzeba stać dwa razy w kolejce i jak zostaną to nie można ich wymienić... |
|
|
|
 |
| Tagi: sunrise festival :: mdt-agency :: mdt agency :: kołobrzeg :: line-up |
|
Sponsor
[Kliknji na reklamę! WME.com.pl utrzymuje się wyłącznie z reklam. Dziękujemy!]
|
|
|
|