Wysłany: 2008-07-03, 11:40 Czy mam szansę dostać się na Sunrise? (PRAWIE 18 lat)
Cześć!
Mam ogromny problem i bardzo proszę Was o pomoc.
Pytanie kieruję do osób, które były już na Sunrisie ponieważ chciałbym dostać odpowiedź od osoby, która faktycznie już tam BYŁA a nie SŁYSZAŁA od kogoś to czy tamto.
Mam bilet na 25 lipca, ale 18-te urodziny kończę 2 sierpnia. Jak łatwo policzyć do pełnoletności będzie mi brakowało 8 dni... I tu pojawia się moje pytanie - czy zostanę wpuszczony na imprezę? Wiem, że na bilecie wyraźnie stoi, że "Karta ważna od lat 18-tu", ale może ochrona przymyka czasem na to oko? To w końcu tylko 8 dni... Jak sądzicie? Mam szansę zobaczyć Armina czy już teraz mogę zapomnieć o wyjeździe?
Mi swego czasu do Sensation też brakowało kilku dni i organizatorzy się nie zgodzili,abym mógł być obecny na tej imprezie.Nie mając dowodu możesz nie wejsc.Bez względu na to czy brakuje Ci dnia czy też kilku lat.Jesli ochroniarz nie zapyta Cie o dowód to wejdziesz bez problemu oczywiscie.Natomiast jeśli poprosi Cie o to będziesz miał problem.Nikłe szanse ,że Cie wpusci gdyż nie bedziesz pełnoletni.A co za tym idzie, jak wiesz nie odpowiadasz wtedy za siębie,więc jesli nie daj Boże cos by Ci się stało to oni będą mieć problemy.W przypadku gdy Cie nie wpusci zawsze można jeszcze spróbować szczęscia w innej bramce - może tam o dowód nie poproszą.Jednak gwarancjii,że wejdziesz nie masz.Jest ryzyko jest zabawa
Pozdrawiam
_________________ Kodeks poruszania się po Forum:
1. Nie przemawiaj do ludzi metaforą - zrozumieją Cię dosłownie.
2. Nie przemawiaj do ludzi ironią - zrozumieją Cię zbyt dosłownie.
3. Nie przemawiaj do ludzi dosłownie - nie zrozumieją Cię.
4. Nie przemawiaj wogóle do ludzi to nie dostaniesz bana
Tak,to kwestia szczęscia po prostu.Może wejsc przed Toba 10 osób,które nie skonczyly 18 ,a o dowód ich nie prosili,a Ty bedziesz 11 i akurat Cie o niego zapytają.Róznie to bywa na takich eventach.
Ja to bym na twoim miejscu przeczytał regulamin albo napisał do organizatora z zapytaniem czy masz szanse wejśc czy też nie. Zresztą zawsze możesz jechac na farta, może Ci się uda wejś. Gorzej jak nie wówczas pojedziesz do domu. Mogłeś o tym wcześniej pomyslec przed kupnem biletu. Zawsze możesz go odsprzedac komuś. Chętnych nie brakuje. Pozdro.
Ewentualnie jest taka prosta opcja że bierzerz legitymacje od kogoś pełnoletniego przyklejasz swoje zdjęcie i mówisz ze jeszcze Ci nie wyrobili dowodu
Słucham: Trance, Electro, House
Wysłany: 2008-07-04, 15:32
Nie daj Boże sprawdzą i zonk będzie, to pod paragraf podpada :( Lepiej tak nie kombinować tylko wbijać normalnie. Jakby każdego mieli sprawdzać tak dokładnie, to na GK ci z końca kolejki najwcześniej by na Above & Beyond zdążyli Jakbyś był kobietą to byś się uśmiechnął kokieteryjnie do bramkarza i by nie było problemu: "Plosięę paanaa, to tylko tydzień!'
PS. Po co bilet kupowałeś, skoro masz mieć takie dylematy? :)
W sumie racja,ale tutaj chodzi wkoncu o to ,aby wejsc na impreze ,a nie wyłudzic jakąs pożyczke w banku
Sponsor
[Kliknji na reklamę! WME.com.pl utrzymuje się wyłącznie z reklam. Dziękujemy!]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum