Surfer navigation analysis

Regulamin » FAQ » Szukaj » Blogi Mój blog Blogowe nowości » Klubowicze » Rejestracja » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj 

Poprzedni temat :: Następny temat
Konkurs Rozstrzygnięty/Wygraj bilet na enHouse 2008
Autor Wiadomość
admin 
webmaster

Słucham: House, Techno, Trance
Kluby: M7 CLUB

Wysłany: 2008-10-29, 19:28   Konkurs Rozstrzygnięty/Wygraj bilet na enHouse 2008

Wortal WME.com.pl oraz MDT Agency ma dla was 3 darmowe zaproszenia na tegoroczną edycję enHouse która odbędzie się w Bydgoszcz - Hali Łuczniczka. Aby wygrać zaproszenie należy posiadać minimum 10 napisanych postów (zgodnie z regulaminem) i podać 6 DJ (3 Polskich i 3 zagranicznych), którzy mieliby wystąpić na enTrance 2009 oraz opisać, dlaczego to właśnie oni mają zagrać na imprezie MDT Agency. Osoby, które najbardziej w trafią w line-up i opiszą go najciekawiej pojadą na pierwszą edycję enHouse do Bydgoszczy.

Wszystkie odpowiedzi proszę pisać w postach/komentarzach poniżej do 21 listopada 2008 roku

ROZWIĄZANIE KONKURSU:

Podczas konkursu, w którym do wygrania były 3 darmowe zaproszenia na pierwszą edycję enHouse wygrały tym razem trzy kobiety, których Nicki podajemy poniżej:

justella
krowarobimuu
jasiek

Proszę wysłać swoje dane osobowe tj. imię, nazwisko, nr. Dowodu, tel kontaktowy, a także login z forum na adres konkurs@wme.com.pl najpóźniej do 27 Listopada 2008 roku.

Redakcja WME.com.pl gratuluje wygranej i życzy udanej imprezy!

Załaczniki:
* Więcej informacji o enHouse 2008[
Ostatnio zmieniony przez misiek 2008-11-26, 14:13, w całości zmieniany 3 razy  

justella 
nowy klubowicz
Trust it...

Słucham: Minimal, Techno, Schranz
Kluby: SQ

Wysłany: 2008-11-17, 22:03   

Hm. Byłam na enTrance 2008, więc i w 2009 roku się pojawię. Kogo chciałabym usłyszeć/zobaczyć?! Ciężko stwierdzić przy moim obecnym guście muzycznym. Łatwiej byłoby mi podać nazwiska na enHouse 2009 (Albo na Sunrise 2009 - amifiteatr) ! :D
Aczkolwiek nie pogardziłabym:

Mat Zo
Adam Scheridan
Jochen Miller
Dave Schiemann
Hensha
Carlo Calabro

Znając życie niewiele trafiłam w line up MDT.
Tych zagranicznych artystów wybrałam dlatego, że na żywo ich nie słyszałam, a jako tako mnie interesują ich produkcje/styl grania.
Polaków z dumą wybrałam i ich z większą (!) radością posłuchałabym na żywo. Nie jestem zwolenniczką (a wręcz przeciwniczką) popierania przereklamowanej polskiej sceny muzycznej, na której dzieją się same złe rzeczy, a znani (znani - dlatego, że mają wpływy) artyści są mierni. Jednak wszędzie znajdą się wyjątki od reguły. Dave, Hensha, Carlo prezentują naprawdę dobry poziom, mają talent i chęć do tworzenia. życzę im jak najlepiej, a przede wszystkim, żeby Polska przestała być tak brudna i zakłamana, aby każdy mógł się rozwijać...

krowarobimuu 
nowy klubowicz

Słucham: Trance, electro, rap, rock
Kluby: TC+, Bajka, Miami.

Wysłany: 2008-11-21, 21:31   

Witam. Ja także byłam na EnTrance 2008. Bardzo mi się podobało, nie zamierzam przegapić także kolejnej edycji, a przy okazji miałabym ochotę skorzystać z nowego pomysłu jakim jest EnHouse 2008 w tym roku. Muzyka trance i house kojarzyły mi się dobrze od zawsze, nigdy mi się nie nudzą, staram się nie przegapiać różnych nowości związanych z tymi gatunkami. Moimi faworytami na EnTrance 2009 są:
*DJ Shah
*Jochen Miller
*Sean Tyas
*Mike Wind
*Jay Bae
*@LeX

Moim zdaniem wybrani przeze mnie DJ'e są warci tego, aby wystąpić na kolejnej edycji Entrance 2009. Dobrze się ich słucha i całkiem dobrze wpadają w ucho. Ci, którzy mieli by kolejny bądź pierwszy raz uczestniczyć na tej imprezie, na pewno nie pożałowali by ani sekundy zabawy na owej hali Łuczniczce w Bydgoszczy. ;) Sama ja - jestem ciekawa tego, jak popisałby się każdy z nich, może dzięki tej imprezie zyskali by trochę więcej sławy i każdy miłośnik takiej muzyki uwielbiał by słuchać ich dzień w dzień? Przekonamy się zatem w przyszłym roku. ;)

Zaufaj sobie. Stwórz takie życie, jakie chciałbyś przeżyć.
Ostatnio zmieniony przez krowarobimuu 2008-11-23, 17:00, w całości zmieniany 1 raz  

jasiek 
nowy klubowicz

Słucham: electro, reggae
Kluby: Konkurencja, Wyższy Wymiar
Pomogła: 1 raz

Wysłany: 2008-11-21, 22:16   

To i ja może spróbuje szczęscia :)

Dla mnie z polskich przedstawicieli chętnie bym usłyszała tych trzech panów:
DJ W
DJ Tiddey
Krzysztof Chochlow

Z zagrinczych natomiast:
Menno de Jong
Markus Schulz
Alex M.O.R.P.H. & Woody Van Eyden

Taka mieszanka zagwarantowała by mi niezapomnianą imprezę.Ich energiczne sety napewno nieźle potrafiły by rozgrzac publikę.Więcej chyba nei musze pisać bo każdy z tych panów jest klasą samą w sobie :-) Szkoda,że o takim skłądzie moge tylko pomarzyc,ale marzenia się ponoć spełniaja :-)

mariane 
nowy klubowicz

Wysłany: 2008-11-21, 22:26   

Jeśli chodzi o EnTrance 2009, to powiem tak: tegoroczny był ogólnie bardzo dobry, nie ma czego żałować, event godny uwagi, DJ-e dali z siebie wszystko.Myślę, że moje typy na EnTrance 2009 są równie ciekawe i nadające się do jeszcze lepszego przeżycia w przyszłym roku:

Deadmau5
Gareth Emery
Mark Sherry
V-Valdi
Mike Wind
Dave Schiemann

Moim zdaniem koledzy na pewno sobie poradzą w 2009 roku, przyciągną ludzi i dadzą wiele powodów do dobrej zabawy. Lubię ich muzykę i fajnie było by ich posłuchac trochę z innej strony - nie za pomocą sprzętu w moim własnym domu. ;] Wielu ludzi także pragnęło by zobaczyć ich wszystkich na żywo, a szczególnie w Polsce.

Warciarz 
moderator

Słucham: Techno,Progressive,Trance,

Wysłany: 2008-11-24, 21:56   

Gratuluję zwycięstwa!
Życze miłej zabawy i liczę,że nie zapomnicie o nas po tym konkursie :-)

1. Nie przemawiaj do ludzi metaforą - zrozumieją Cię dosłownie.
2. Nie przemawiaj do ludzi ironią - zrozumieją Cię zbyt dosłownie.
3. Nie przemawiaj do ludzi dosłownie - nie zrozumieją Cię.
4. Nie przemawiaj wogóle do ludzi to nie dostaniesz bana :mrgreen:

justella 
nowy klubowicz
Trust it...

Wysłany: 2008-11-24, 22:15   

Nie zapomne - przynajmniej ja:D
A swoją drogą, trafiłam w line up MDT albo inni użytkownicy trafili?!

admin 
webmaster

Słucham: House, Techno, Trance
Kluby: M7 CLUB

Wysłany: 2008-11-25, 01:03   

Takich informacji narazie nie zdradzimy. Proszę czytać i brać udział na naszym forum a na pewno po enHouse informacja o enTrance 2009 pojawią się!
Ostatnio zmieniony przez Warciarz 2008-11-25, 10:22, w całości zmieniany 1 raz  

justella 
nowy klubowicz
Trust it...

Wysłany: 2008-11-25, 21:42   

Ojejku. Ale tajemniczo:D No nic, trzeba będzie czekać:D

Sponsor

[Kliknji na reklamę! WME.com.pl utrzymuje się wyłącznie z reklam. Dziękujemy!]