Surfer navigation analysis

Regulamin » FAQ » Szukaj » Blogi Mój blog Blogowe nowości » Klubowicze » Rejestracja » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj 

Poprzedni temat :: Następny temat
Wygraj wejściówkę na Global Nation 2008 @ Targi Kielce - Konkurs roztrzygnięty
Autor Wiadomość
misiek 
administrator

Wysłany: 2008-11-18, 23:07   Wygraj wejściówkę na Global Nation 2008 @ Targi Kielce - Kon

Global Events ma dla was 5 darmowych zaproszeń do rozdania za pośrednictwem WME.com.pl na imprezę Global Nation, która odbędzie się w kieleckiej hali - Targi Kielce . Aby wygrać zaproszenie należy posiadać minimum 10 napisanych postów (zgodnie z regulaminem) oraz napisać w postach/komentarzach dlaczego to właśnie Ty masz dostać darmowe zaproszenie wraz z uzasadnieniem.

Konkurs dotyczący imprezy Global Nation został rozstrzygnięty, a zwycięzców podajemy poniżej:
asienda71
milusiack
krzysiek
moniiika90
artur_318

Proszę wysłać swoje dane osobowe tj. imię, nazwisko, tel kontaktowy, a także login z forum na adres konkurs@wme.com.pl najpóźniej do 27 Listopada 2008 roku. W Przypadku nie wysłania danych wejściówka przepada.

Redakcja WME.com.pl gratuluje zwycięzcom i życzy udanej imprezy!

Załączniki:
Global Nation 2008
Ostatnio zmieniony przez admin 2008-11-26, 15:53, w całości zmieniany 2 razy  

kauczocha 
nowy klubowicz

Wysłany: 2008-11-20, 14:18   

Bardzo chciałabym dostać te wejsciówki z tego wzgledu ze nie mam co robic w andrzejki... Pozatym uwielbiam ten klimat jaki tworzy sie gdy tylu ludzi zbierze sie w jednym miejscu i to co laczy ich napewno to pasja do takiej muzyki. Dlatego bardzo bym sie cieszyla gdybym wygrala te wejsciowki.

krzysiek 
nowy klubowicz

Wysłany: 2008-11-20, 21:23   

dlaczego miałbym dostać tą wejściówkę !? ponieważ jest to dla mnie niepowtarzalna okazja na poszerzanie horyzontów, rozwój własnej osobowości , poznanie nowych ludzi zawiązanie nowych znajomości i doznanie niezapomnianych i niepowtarzalnych wrażeń po za tym żadna inna muzyka nie trafia do mnie jak ta 8-) ponieważ na takich imprezach człowiek odrywa się od codziennej chandry i czuje że żyje 8-)

asienda71 
nowy klubowicz

Wysłany: 2008-11-23, 15:39   

hej!bardzo ale to bardzo zalezy mi na tej wejsciowce uwielbiam carle oraz blank & jones mieszkam w kielcach a tu rzadko zdarzaja sie takie imprezy a ja mam tyle energii w sobie ze musze ja gdzies w koncu spozytkowac:-):-) jezeli wygralabym ta wejsciowke bylabym w 7 niebie,mysle ze bylyby to niezapomniane andrzejki zreszta jakby moglo byc inaczej z taka obsada :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :-) pozatym uwielbiam muzyke clubowa.pozdrawiam

misiek 
administrator

Wysłany: 2008-11-23, 15:46   

Przypominam o tym że aby wygrać darmową wejściówkę na Global Nation trzeba mieć napisane min. 10 postów. Dziękuję za uwagę ;-)

mila 
nowy klubowicz

Wysłany: 2008-11-24, 12:46   

Dlaczego ja?Fakt, nie muszę iść na to party..Tylko że, w pracy mam zepsute ogrzewanie a mróz o sobie przypomniał.To gdzie sie tak nie rozgrzeję jak na takiej imprezie ? Siedzi człowiek w tej pracy od rana do wieczora i tylko ona i dom, ona i dom a ukulturalnić sie wypada. Zobaczyć jak Kielce bawią się przy tak znakomitej muzyce. Nie tylko siedzieć za biurkiem i - dzień dobry - do widzenia z takim wielkim seerem na twarzy. W weekend ksiazka sprzatanie, wyjść by wypadało w końcu. Na przykład na impreze

bryska 
nowy klubowicz

Wysłany: 2008-11-24, 14:03   

Dobra muzyka, dobre miejsce i dobre otoczenie. Dlaczego by nie doświadczyć czegoś pozytywnego. Muzyki, a zwłaszcza takich imprez nigdy za dużo.

artur_318 
nowy klubowicz

Wysłany: 2008-11-24, 19:12   

hmm... dlaczego ta impreza... to będzie mój pierwszy w życiu wyjazd na taką imprezę, jestem bardzo ciekaw jak to będzie wyglądać, te dźwięki, światła, no i piękne dziewczyny ehh.. aż ciśnienie rośnie na myśl o tej imprezie, no i obsada DJ no coś pięknego, no nie potrafię sobie tego wyobrazić, ale wiecie, najlepiej gdybym tam był.

moniiika90 
nowy klubowicz
moniiika90

Słucham: pop
Kluby: sen, impuls ,arizona

Wysłany: 2008-11-24, 21:40   

ja chce ja chce!!!Uwielbiam muzyke klubowa bardzo bym chciala spedzic andrzejki wlasnie na targach!!musze w koncu sie wyszlec bo adwent tuz tuz :lol: :lol: :lol: jezlei wygram bede bardzo ale to bardzo szczesliwa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Warciarz 
moderator

Słucham: Techno,Progressive,Trance,

Wysłany: 2008-11-24, 21:46   

moniiika90, kto by nie chciał :-) Ale trzeba na to zasłużyć.Wiesz,że nikt nie lubi pasożytów.Przyczyń się do rozwoju forum,a napewno zostaniesz nagrodzona :-)

1. Nie przemawiaj do ludzi metaforą - zrozumieją Cię dosłownie.
2. Nie przemawiaj do ludzi ironią - zrozumieją Cię zbyt dosłownie.
3. Nie przemawiaj do ludzi dosłownie - nie zrozumieją Cię.
4. Nie przemawiaj wogóle do ludzi to nie dostaniesz bana :mrgreen:

SmakUst 
klubowicz

Słucham: HS,Electro,Schranz
Kluby: hvn,WW k-ce,mega club,itd.

Wysłany: 2008-11-24, 21:54   

'pasożytów'jak to ładnie ująłeś ;)
Jeśli już wygracie to zostańcie z nami dalej ... Niektórzy jak zgarną wejściówkę zapominają już o tym skąd ją mają ...
Ja rok temu zgarnęłam i jestem nadal.
Szczerze to chyba jedno z nielicznych forum (oprócz klubów, do ktorych uczęszczam) na którym jestem aktywna, a przynajmniej staram się.
off zrobiłam mały ;b.

powodzenia ! ;)

milusiack 
nowy klubowicz

Słucham: techno
Kluby: impuls, sen

Wysłany: 2008-11-24, 23:08   

Dlaczego?? Zdaje sobie sprawe z tego,ze to bedzie super impreza w moich ulubionych klimatach :mrgreen: Ech.. tak sie sklada,ze w Kielcach bardzo zadko takiego typu imprezy sa organizowane, a jezeli juz sa to ja dowiaduje sie o nich ostatnia ;/ Tak jak o imprezie w Sielpi, ale to malo istotne :-/ Nie powiem bo taki ladniutki bilecik przydalby mi sie -tym bardziej,ze nie wiadomo kiedy nastepnym razem zagoszcza u nas tacy "fachowcy" jak np. Carla^^ pozdrawiam;]

admin 
webmaster

Słucham: House, Techno, Trance
Kluby: M7 CLUB

Wysłany: 2008-11-25, 22:57   

Gratuluje zwycięzcom konkursu i mam nadzieję, że zostaną oni z nami na dłużej niż tylko do końca tej imprezy.

Poniżej prezentuje link do Meetingu WME.com.pl na Global Nation i mam nadzieję że uda nam się spotkać.

http://www.forum.wme.com....vt1215.htm#5345

bryska 
nowy klubowicz

Wysłany: 2008-11-26, 08:50   

Zwycięscy zostali powiadomieni mailem ?

edit

sorki juz przeczytalam :((

szkoda ze sie nie zalapalam....

asienda71 
nowy klubowicz

Wysłany: 2008-11-26, 09:18   

dziekuje bardzo :-) :-) :-) no to sie bedziemy bawic :-D :-D a co do spotkania to napewno sie odbedzie :lol: :lol: :lol:

Sponsor

[Kliknji na reklamę! WME.com.pl utrzymuje się wyłącznie z reklam. Dziękujemy!]