Wysłany: 2008-11-18, 23:07 Wygraj wejściówkę na Global Nation 2008 @ Targi Kielce - Kon
Global Events ma dla was 5 darmowych zaproszeń do rozdania za pośrednictwem WME.com.pl na imprezę Global Nation, która odbędzie się w kieleckiej hali - Targi Kielce . Aby wygrać zaproszenie należy posiadać minimum 10 napisanych postów (zgodnie z regulaminem) oraz napisać w postach/komentarzach dlaczego to właśnie Ty masz dostać darmowe zaproszenie wraz z uzasadnieniem.
Konkurs dotyczący imprezy Global Nation został rozstrzygnięty, a zwycięzców podajemy poniżej:
asienda71
milusiack
krzysiek
moniiika90
artur_318
Proszę wysłać swoje dane osobowe tj. imię, nazwisko, tel kontaktowy, a także login z forum na adres konkurs@wme.com.pl najpóźniej do 27 Listopada 2008 roku. W Przypadku nie wysłania danych wejściówka przepada.
Redakcja WME.com.pl gratuluje zwycięzcom i życzy udanej imprezy!
Bardzo chciałabym dostać te wejsciówki z tego wzgledu ze nie mam co robic w andrzejki... Pozatym uwielbiam ten klimat jaki tworzy sie gdy tylu ludzi zbierze sie w jednym miejscu i to co laczy ich napewno to pasja do takiej muzyki. Dlatego bardzo bym sie cieszyla gdybym wygrala te wejsciowki.
dlaczego miałbym dostać tą wejściówkę !? ponieważ jest to dla mnie niepowtarzalna okazja na poszerzanie horyzontów, rozwój własnej osobowości , poznanie nowych ludzi zawiązanie nowych znajomości i doznanie niezapomnianych i niepowtarzalnych wrażeń po za tym żadna inna muzyka nie trafia do mnie jak ta ponieważ na takich imprezach człowiek odrywa się od codziennej chandry i czuje że żyje
hej!bardzo ale to bardzo zalezy mi na tej wejsciowce uwielbiam carle oraz blank & jones mieszkam w kielcach a tu rzadko zdarzaja sie takie imprezy a ja mam tyle energii w sobie ze musze ja gdzies w koncu spozytkowac:-):-) jezeli wygralabym ta wejsciowke bylabym w 7 niebie,mysle ze bylyby to niezapomniane andrzejki zreszta jakby moglo byc inaczej z taka obsada pozatym uwielbiam muzyke clubowa.pozdrawiam
Dlaczego ja?Fakt, nie muszę iść na to party..Tylko że, w pracy mam zepsute ogrzewanie a mróz o sobie przypomniał.To gdzie sie tak nie rozgrzeję jak na takiej imprezie ? Siedzi człowiek w tej pracy od rana do wieczora i tylko ona i dom, ona i dom a ukulturalnić sie wypada. Zobaczyć jak Kielce bawią się przy tak znakomitej muzyce. Nie tylko siedzieć za biurkiem i - dzień dobry - do widzenia z takim wielkim seerem na twarzy. W weekend ksiazka sprzatanie, wyjść by wypadało w końcu. Na przykład na impreze
hmm... dlaczego ta impreza... to będzie mój pierwszy w życiu wyjazd na taką imprezę, jestem bardzo ciekaw jak to będzie wyglądać, te dźwięki, światła, no i piękne dziewczyny ehh.. aż ciśnienie rośnie na myśl o tej imprezie, no i obsada DJ no coś pięknego, no nie potrafię sobie tego wyobrazić, ale wiecie, najlepiej gdybym tam był.
Słucham: pop
Kluby: sen, impuls ,arizona
Wysłany: 2008-11-24, 21:40
ja chce ja chce!!!Uwielbiam muzyke klubowa bardzo bym chciala spedzic andrzejki wlasnie na targach!!musze w koncu sie wyszlec bo adwent tuz tuz jezlei wygram bede bardzo ale to bardzo szczesliwa
moniiika90, kto by nie chciał Ale trzeba na to zasłużyć.Wiesz,że nikt nie lubi pasożytów.Przyczyń się do rozwoju forum,a napewno zostaniesz nagrodzona
_________________ Kodeks poruszania się po Forum:
1. Nie przemawiaj do ludzi metaforą - zrozumieją Cię dosłownie.
2. Nie przemawiaj do ludzi ironią - zrozumieją Cię zbyt dosłownie.
3. Nie przemawiaj do ludzi dosłownie - nie zrozumieją Cię.
4. Nie przemawiaj wogóle do ludzi to nie dostaniesz bana
'pasożytów'jak to ładnie ująłeś ;)
Jeśli już wygracie to zostańcie z nami dalej ... Niektórzy jak zgarną wejściówkę zapominają już o tym skąd ją mają ...
Ja rok temu zgarnęłam i jestem nadal.
Szczerze to chyba jedno z nielicznych forum (oprócz klubów, do ktorych uczęszczam) na którym jestem aktywna, a przynajmniej staram się.
off zrobiłam mały ;b.
Dlaczego?? Zdaje sobie sprawe z tego,ze to bedzie super impreza w moich ulubionych klimatach Ech.. tak sie sklada,ze w Kielcach bardzo zadko takiego typu imprezy sa organizowane, a jezeli juz sa to ja dowiaduje sie o nich ostatnia ;/ Tak jak o imprezie w Sielpi, ale to malo istotne Nie powiem bo taki ladniutki bilecik przydalby mi sie -tym bardziej,ze nie wiadomo kiedy nastepnym razem zagoszcza u nas tacy "fachowcy" jak np. Carla^^ pozdrawiam;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum