A widzisz,a ja myślałem ,że w piątek na różowo Jutro już bedą wszystkie fotki więc powinnaś się znależc
_________________ Kodeks poruszania się po Forum:
1. Nie przemawiaj do ludzi metaforą - zrozumieją Cię dosłownie.
2. Nie przemawiaj do ludzi ironią - zrozumieją Cię zbyt dosłownie.
3. Nie przemawiaj do ludzi dosłownie - nie zrozumieją Cię.
4. Nie przemawiaj wogóle do ludzi to nie dostaniesz bana
Wysłany: 2008-08-05, 14:07 Re: Zdjęcia + Wasze wrażenia na bieżąco z Sunrise Festival 2
pinkmonster napisał/a
To była już szósta edycja a nie czwarta :) i jak co roku - było bossskooo!!
Jeśli bierzesz pod uwagę wcześniejsze edycje pod szyldem "Sunrise with Ekwador" to masz rację ale dlamnie chodziło o markę "Sunrise Festival" a ta impreza zaczeła się od 2005 roku i wówczas w tym roku odbyła się czwarta edycja.
Legenda:
2003:
* Sunrise with Ekwador - organizator Klub Ekwador & MDT Agency
2004:
* Sunrise with Ekwador - organizator Klub Ekwador & MDT Agency
2005:
* Sunrise with Ekwador - organizator Klub Ekwador
* Sunrise Festival - organizator MDT Agency
2006
2007
2008
_________________ Odwlekanie nie zatrzyma czasu.
~ Anonim
Wysłany: 2008-08-05, 20:33 Re: Zdjęcia + Wasze wrażenia na bieżąco z Sunrise Festival 2
Jeśli tak na to patrzeć to oczywiście masz rację :) Tylko mi - jako stałej bywalczyni - ciężko np wspominać, że byłam na czterech SF i jednym SwE :) dlatego je liczę kolejno, nie rozróżniając ich ze względu na organizatora (albo raczej firmę organizatora, gdyż Sunrise to niezmiennie Kris), pozdrawiam :)
misiek, bez przesady.Rewelacjii napewno nie było,ale się starałem
A tak na marginesie.Najprawdopodobniej w czwartek będę miał jeszcze mała niespodzniankę odnośnie Sunrisa,tak więc odwiedzajcie nasze forum i ten wątek dość często
Apropo relacjii z imprezy.Poza tym ,żę jest bardzo doobra musze przyznać,iż porusza bardzo ważna kwestie,która występuję na eventach.Nie jest kłamstwem,że częśc ludzi wybiera się na impreze z przypadku.A bo nie mieli co akurat robić,a może trochę się polansują,czy jeszcze gorzej idą wszczynać bójki.Problem ten jest w pewien sposób widoczny naszczęscie nie jest to duża skala.Tą grupę stanowią wyjątki,które nie każdy zauważy w tłumie.Ja bynajmniej na Sunrise z tym się nie spotkałem,choć wiem że to zjawisko występuję.Atmosfera jest jednak bardzo dobra,wszyscy są dla siebie mili,a te jednostki poprostu trzeba wytępić wysokimi karami finansowymi,czy też bardzo długim o ile nie dożywotnim zakazem wstępu na eventy.Dobry tu przykład jest z angielskich stadionów.Co prawda to nieco inna katygoria,ale mecze to też imprezy masowe.Duże kary i zakazy spowodowały, iż kibice siedzą jak trusie na stadionie i nikt nawet nie myśli o wbiegnięciu na murawe mimo tego,iż barierek ochronnych brak Podobny system mógłby się w pełni sprawdzić na eventach.A trudne do wprowadzenia raczej się to nie wydaje
_________________ Kodeks poruszania się po Forum:
Ostatnio zmieniony przez Warciarz 2008-08-05, 22:08, w całości zmieniany 1 raz
Słucham: trance, techno
Kluby: Alga Pomogła: 1 raz Wiek: 18 Dołączyła: 05 Cze 2007 Posty: 215 Skąd: ze wsi :D
Wysłany: 2008-08-05, 22:00
hmmm co do tych bójek itp. na imrezach to masz rację Warciarz, powinno się coś z tym zrobić. Ale prawda jest taka, że tylko chyba na eventach dawaliby kary finansowe czy coś z tych rzeczy, bo kluby raczej nie będą stosować kar, żeby po prostu ludzie przychodzili cały czas się bawić. A wracając jeszcze do kar na eventach, to byłoby dobrym rozwiązaniem, bo ochroniarze nie daliby rady jakimś zbuntowanym imprezowiczom, choćby było ich ze stu (ochroniarzy), także tutaj poruszona została ważna kwestia ;)
Sponsor
[Kliknji na reklamę! WME.com.pl utrzymuje się wyłącznie z reklam. Dziękujemy!]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum