Ta wysmienita impreza już dzis.Wybiera się ktoś stąd?
_________________ Kodeks poruszania się po Forum:
1. Nie przemawiaj do ludzi metaforą - zrozumieją Cię dosłownie.
2. Nie przemawiaj do ludzi ironią - zrozumieją Cię zbyt dosłownie.
3. Nie przemawiaj do ludzi dosłownie - nie zrozumieją Cię.
4. Nie przemawiaj wogóle do ludzi to nie dostaniesz bana
Już wróciłem Chętnie podzielę sie z Wami relacja.Ogólnie mówiąc jestem trochę zawiedziony.Spodziewałem się trochę więcej po tej imprezie.Line up niespecjalnie mi odpowiadał jednak uważałem że na żywo będzie świetnie. Trochę się jednak pomyliłem. Największym błędem było to że Soundtropolis miał popularyzować muzykę Trance i Progressive.Jednak tych gatunków prawie tam nie bylo.A teraz tak po krótce poszczególnie o DJach:
Peter Fern
Co tu dużo mówic.Bardzo pozytwnie zaskoczył mnie ten niezbyt znany dj.Naprawde świetnie grał i chwała mu za to.
Norbert Honkisch
Kolejne miłe zaskoczenie.DJ o którym nigdy nie słyszałem wywarł na miłe zaskoczenie.
Ronski Speed
No niestety Ronski się nie spisal.Nie było żle,ale po tak renomowanym producencie liczyłem na znacznie więcej.
Lexy & K-Paul
No rewelacja po prostu.Miałem małe obawy czy nie będą mulic jednak niesłuszne.Zagrali świetnie a publika własnie przy ich kawałkach najlepiej sie bawiła.
Thomas Schumacher
Niechce byc niemiły,więc tego pana zostawie bez komentarza.
Johannes Heil
Ogólnie nie podoba mi się jego twórczośc i również jego gra na Soundtropolis niezbyt mi się podobała.
WestBam
Ech chciało by się powiedziec gdzie ten westbam z dawnych lat.Bardzo słabo.Chyba największe rozczarowanie imprezy.Dużo mulił niestety.Tylko momentami było"fajnie".
Emerson
Jak na swoje przeciętne możiwosci dość dobrze.Ogólnie tylko przeciętnie.
Siasia
Niespecjalnie przepadam za electrem,ale w jego wykonaniu nie było złe.Jak dla mnie troche powyżej przeciętnej.
To tylko moje skromne zdanie,więc prosze się zbytnio do niego nie przywiązywac :)
Pózniej postaram się wrzucic fotki jak tylko wpadna w moje ręce
[ Dodano: 2007-07-29, 17:38 ]
Ostatnio zmieniony przez misiek 2007-12-12, 13:56, w całości zmieniany 2 razy
To było do przewidzenia.Nic nowego w sumie.Praktycznie na każdej imprezie jest z tym problem.
Tak.Niby można sie lepiej bawic,ale jak widziałem kilku nacpanych ludzi tam to aż mi słabo było.Ja nawet nic nie piłem i dobrze się bawiłem
Sponsor
[Kliknji na reklamę! WME.com.pl utrzymuje się wyłącznie z reklam. Dziękujemy!]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum