Już po raz czwarty, dziedziniec ruin zamku w Ogrodzieńcu zamieni się w platformę wielkiego festiwalu open air- Soundtropolis…28 lipca o godz. 20.00 rusza wielka maszyna nakręcana technicznymi brzmieniami. 10 godzin tańca bez wytchnienia. 10 godzin nieustannej euforii muzycznej. Na ścianach ruin zamku znowu będziemy mogli podziwiać niepowtarzalne wizualizacje a logistyczne rozmieszczenie punktów gastronomicznych pozwoli na rozkoszowanie się muzyka w każdym zakamarku zamku. Podobnie jak w latach ubiegłych, za zamkiem zlokalizowane będzie pole namiotowe. Nawet tam, w promieniach palącego słońca trudno będzie położyć się na chwile i odpocząć, ponieważ zadbamy o to żeby impreza rozkręciła się na nowo. Pole namiotowe i jego klimat stwarza doskonałe warunki do chill out-u…
Czwarta edycja Soundtropolis zaskoczy wszystkich. Według długoterminowych prognoz- pogoda będzie wręcz wymarzona jak na festiwal pod gołym niebem.Dlatego spotykamy się na czwartej edycji 28.07.2006 r. w Ogrodzieńcu
www.soundtropolis.pl
Line-up:
DJs
1. Westbam - Berlin
2. Ronski Speed - Berlin
3. Emerson - Berlin
4. Thomas Schumacher - Berlin
5. Peter Fern - Szczecin
6. Norbert Honkisch - Bielsko-Biała
7. Grooveliker - Głogów
8. Siasia - Katowice
Live Acts
1. Lexy & K-Paul - Berlin
2. Johannes Heil - Frankfurt
Impreza warta obejrzenia.Świetna sceneria zamku w Ogrdziencu.Naprawde warto zobaczyć.Poza świetną muzyką można zwiedzić dobrze zachowany zamek.Nie wiem czy uda mi się dotrzeć na Sunrise ,ale tej imprezy napewno nie opuszcze.Grzechem było by się nie wybrać biorąc pod uwage że to moje okolice.
_________________ Kodeks poruszania się po Forum:
1. Nie przemawiaj do ludzi metaforą - zrozumieją Cię dosłownie.
2. Nie przemawiaj do ludzi ironią - zrozumieją Cię zbyt dosłownie.
3. Nie przemawiaj do ludzi dosłownie - nie zrozumieją Cię.
4. Nie przemawiaj wogóle do ludzi to nie dostaniesz bana
Hmm dlaczego takie fajne imprezy są tak daleko od nas Wszystko albo w Wielkopolsce albo na Dolnym Śląsku się odbywa łeee, a na Podlasiu nic!!! Może czas to zmienić
ehhh Ty to masz fajnie, wybierzesz się na fajną imprezkę. A my? My mamy taaaak daleko szczególnie ja
Ciekawe co mam powiedziec o Sunrise.Wiec nie narzekaj:)
Chociaż ja mam jeszcze May Daya więc 2-1 dla mnie
A Ty Edith wybierasz się na Soundtropolis?? W sumie nie daleko masz
_________________ Kodeks poruszania się po Forum:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum