Ano blisko Oby tylko nie za blisko bo czekam na obiketyw i mam nadzieję że przyjdzie na czas i wykorzystam go w Ogrodziencu
_________________ Kodeks poruszania się po Forum:
1. Nie przemawiaj do ludzi metaforą - zrozumieją Cię dosłownie.
2. Nie przemawiaj do ludzi ironią - zrozumieją Cię zbyt dosłownie.
3. Nie przemawiaj do ludzi dosłownie - nie zrozumieją Cię.
4. Nie przemawiaj wogóle do ludzi to nie dostaniesz bana
Słucham: mnml/progg/clash
Wysłany: 2008-08-07, 21:02
Warciarz napisał/a
Ale te 4 pozycje
1. Westbam – Berlin
2. Chris Liebing – Frankfurt
4. Pet Duo – Sao Paulo
7. Alex M.O.R.P.H b2b Woody van Eyden – Bochum
To przecież ubiegłoroczny MayDay.I to praktycznie największe gwiazdy tego eventu. Szkoda że nic nie zmienili.Ale zobaczymy co z tego wyjdzie
w naszym kraju prawie 90% lineupów to te same nazwiska ;) nawet na creamfields (z pamięci: kvitta,moshic) na sunrise też warm up jest ten sam chyba jakieś dablju, mikra, vivaldi i reszta chałturników. jedyną imprezą w Polsce na której lu jest nowatorski i świeży to audioriver na którym w tym roku zagrali m.in. Ricardo Villalobos, Guy Gerber, 2020 Soundsystem, Dave Seaman, Agoria. Cieszmy się, że mamy takie a nie inne eventy, przynajmniej trzymają pewien poziom ;)
BTW. Ci tręsiarze z reichu jakoś mi nie pasują na STP i MAYDAY, ale cóż koniunktura musi się kręcić :P tręsy + "dupeczki" = kasa.
sorry za off top, trochę się rozpisałem. życzę dobrej biby i sobie i w szczególności Wam.
E jaki tam off top Wkońcu na temat imprezy,a bardziej szczegółowo Line-Upów.
Audioriver puki co mniej znana marka,a też wiesz że przyciągnięcie ludzi zależy od nazwisk.A te na Sound bardziej znane,co nie znaczy że koniecznie lepsze.Dobra reklama połowa sukcesu
A apropo imprezy na nasz meeting zapraszamy.Więcej info w temacie obok
Pozdrawiam
Słucham: mnml/progg/clash
Wysłany: 2008-08-08, 09:16
Warciarz napisał/a
E jaki tam off top Wkońcu na temat imprezy,a bardziej szczegółowo Line-Upów.
Audioriver puki co mniej znana marka,a też wiesz że przyciągnięcie ludzi zależy od nazwisk.A te na Sound bardziej znane,co nie znaczy że koniecznie lepsze.Dobra reklama połowa sukcesu
A apropo imprezy na nasz meeting zapraszamy.Więcej info w temacie obok
Pozdrawiam
Nawet nie śmiałbym porównywać Alexa MORPHA do Villalobosa ;) Audioriver było dobrze reklamowane (spoty w radio i TV) i impreza wypaliła.
Co do meetingu to nie wiem czy o 21 będę na zamku, trochę za wcześnie ten meeting macie :P
Wiesz jak ktoś zna sę na muzyce i wie co dany DJ ze sobą prezentuję to inna sprawa.Ale chodzi mi o ogół.Jakbys pytał ludzi który z tych DJów jest lepszy w ciemno moge powiedziec że Alex by miał sporo przewage ze względu na to,że tamtego większośc niesłyszała
A impreza słyszałem,że się udała.Jednak chocby spam jej nie promowało,a można powiedzieć,że to monopolista na polskim rynku więc sporo osób mogło o niej niesłyszeć.
Może da rade przestawić coś bo jeszcze ktoś mi mówił,że też troche za wcześnie
Sponsor
[Kliknji na reklamę! WME.com.pl utrzymuje się wyłącznie z reklam. Dziękujemy!]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum