Surfer navigation analysis

Regulamin » FAQ » Szukaj » Blogi Mój blog Blogowe nowości » Klubowicze » Rejestracja » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj 

Poprzedni temat :: Następny temat
DJ SCIEMY - OTWARTY LIST DO DJ REMO i GOSI ANDRZEJEWICZ
Autor Wiadomość
admin 
webmaster

Słucham: House, Techno, Trance
Kluby: M7 CLUB

Wysłany: 2008-10-22, 19:18   DJ SCIEMY - OTWARTY LIST DO DJ REMO i GOSI ANDRZEJEWICZ

Jeszcze dobrze kawałek nie pojawił się na playlistach i w Internecie, a już wzbudził pełne kontrowersje. Nie wiadomo skąd poruszenie w obozie GOSI ANDRZEJEWICZ i DJ REMO, którzy powiedzieli ze jest wielkim skandalem, to co zrobił DJ SCIEMA. Dobrze pamiętamy jak GRUPA OPERACYJNA zaatakowała DODE, w jednej ze swoich piosenek. Grupa Operacyjna wywodzi się właśnie z wytwórni DJ REMO. Wiec tym bardziej dziwi postawa DJ REMO. Mówi się także w świecie producentów, ze za piosenkami sygnowanymi przez DJ REMO, stoją inni producenci. Dlatego nasz artysta DJ SCIEMA, jest zdziwiony poruszeniem w branży i samego DJ REMO.

Nie atakuje tutaj konkretnej osoby – mówi DJ SCIEMA -, ale bawię się konwencją piosenki i humoru. To prędzej zachowanie GRUPY OPERACYJNEJ stosunku do DODY jest chamskie. Oni nawet spiewać nie potrafią, tylko krzyczą do mikrofonów. U mnie pastiż jest na najwyższym poziomie. Dodam tylko dla swojego usprawiedliwienia że teledysk, który pojawił się na serwisie youtube.pl , nie jest moim dziełem ale jakiegoś fana.

Już niebawem Dj SCIEMA wystąpi z zespołem FEELZ i wokalistką DOODĄ. Pojawi się także na Amsterdamskiej arenie u boku dj FOOHERMANA i SACHEZZA. Jedno tylko w tym zastanawia dlaczego pojawia się ta a nie inna strona jeżeli wpiszemy www.djsciema.pl

Pod adresem:
http://www.video.wme.com.pl/video/RDcManw_1dY

Pojawił się nieoficjalny klip do piosenki I CAN”T DANCE

Dla przypomnienia:

bryska 
nowy klubowicz

Wysłany: 2008-11-24, 13:47   

reklama osob ktore niby sa atakowane? Sława polega na tym by byc non stop na 1 str gazet...

martellaPń 
nowy klubowicz

Wysłany: 2008-12-18, 17:00   

Jak dla mnie to w ogóle nie ma sensu zaprzątać sobie głowy i mysli takimi 'artystami' :D

Sponsor

[Kliknji na reklamę! WME.com.pl utrzymuje się wyłącznie z reklam. Dziękujemy!]