Wysłany: 2007-05-15, 23:14 Love Dealers Records @ konkurs na remix
Zapraszamy wszystkich producentów do wzięcia udziału w konkursie na najlepszy remix najnowszego utworu Greg Access & Martin Polansky - All system go którego premiera odbędzie się w połowie czerwca 2007 roku. Wystarczy przesłuchać oryginalny kawałek i zrobić remix oraz wysłać go do LDR. Zwycięzca otrzyma kontrakt na wydanie 4 EP w Love Dealers
Panowie połączyli siły i stworzyli zupełnie nowa jakość. W trakcie sesji 20 & 21 kwietnia nagrali utwór “All system go”
Teraz czas na Was! Love Dealers Records ogłasza konkurs na remix.
Co należy zrobić by wziąć udział w konkursie na remix “All system go”
Krok 1 ściągnać na dysk mix pack oraz fragment utworu
Krok 2 stworzyć swój remix i wysłać plik mp3 max 128 kb na adres: lovedealers@gmail.com
Krok 3 Najciekawsze propozycje zostaną wydane przez label Love Dealers już w czerwcu 2007, Dwóch najlepszych autorów remiksu podpisze roczny kontrakt wydawniczy z Love Dealers Records. Najlepszy z najlepszych trafi także na album CD "Greg Access in the mix"
UWAGA! Jeśli zrobisz swoją produkcję to również podeślij adres www do rmixu .
Ostatnio zmieniony przez admin 2008-03-12, 04:36, w całości zmieniany 2 razy
Życzę powodzenia wszystkim producentom biorącym udział w tym konkursie. Przesyłam również ukłony w stronę organizatorów tego przedsięwzięcia. Oby więcej takich inicjatyw było na polskiej scenie klubowej
dodatkową niespodzianka jest remiks zrobiony przez Corvina Dalka
"Corvin jest naszym przyjacielem i poprosiliśmy go o remiks trochę z przekory - mówią Martin & Greg - wiedzieliśmy, ze zrobi z tego utworu cos zupełnie nowego, ze remiks będzie naprawdę oryginalny"
Yyy szczerze powiem że nie wiem ale jak szukałem gdzieś indziej info o tym konkursie to nie mogłem znaleźść więc wydaje mi się że tylko u nas był wystawiony. W sumie mi to pasuje i oczywiście przesyłam ukłony w stronę organizatorów za zaufanie jakim nasz wortal obdarzyli
1. Nie przemawiaj do ludzi metaforą - zrozumieją Cię dosłownie.
2. Nie przemawiaj do ludzi ironią - zrozumieją Cię zbyt dosłownie.
3. Nie przemawiaj do ludzi dosłownie - nie zrozumieją Cię.
4. Nie przemawiaj wogóle do ludzi to nie dostaniesz bana
Zrobiłem 2 remixy. Jeden jest tutaj: myspace . com / timolsenpl
nie miałem ochoty wysyłac do love dealers :D
2 sprawa to taka ze na 3 innych stronach widziałem info o tym konkursie :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum