Wysłany: 2008-04-11, 09:38 Relacja z Godskitchen w TVN i VIVA Polska
Agencja MSM Events przygotowała dla tych wszystkich którzy nie mogli przybyć do Hali Stulecia na pierwszą Polską edycję Godskitchen. A także ci co byli i bawili się przednio mają okazję przypomnieć sobie imprezę podczas TV Relacji. Poniżej prezentujemy w jakich dniach odbędzie się relacja w poszczególnych TV.
12 oraz 19 kwietnia 2008 roku /sobota/ w tv VIVA POLSKA o godzinie 21.00, powtórki w niedzielę około godziny 12.00. Są to programy godzinne.
13 kwietnia 2008 roku /niedziela/ w programie „Co za tydzień” emitowanym na antenie TVN o godz. 15.45, powtórki będzie można obejrzeć w TVN Style;
Informujemy również że TVN oraz VIVA Polska planują nakręcić obszerną relację z nadchodzącej pierwszej Polskiej edycji Global Gathering która odbędzie się 7 czerwca 2008 na Torze Poznań. To jednak nie wszystko Agencja MSM Events również planuje wydać film polskiej edycji Godskitchen o nazwie„Boskiej Kuchni
Z chęcią zobacze jak to nakręcili.Co prawda telewizja kłamie,aby wszystko wyglądało świetnie ,jednak w tym wypadku i bez tego tak to będzie wyglądać
_________________ Kodeks poruszania się po Forum:
1. Nie przemawiaj do ludzi metaforą - zrozumieją Cię dosłownie.
2. Nie przemawiaj do ludzi ironią - zrozumieją Cię zbyt dosłownie.
3. Nie przemawiaj do ludzi dosłownie - nie zrozumieją Cię.
4. Nie przemawiaj wogóle do ludzi to nie dostaniesz bana
ja załapałem sie na "co za tydzien" i powiem że jakbym w tym momencie wyszedł do wc to bym przegapił to co pokazali :D dosłownie 2 min .... spodziewałem się więcej...
Też to oglądałem. Zgadzam się z tobą acidale. Normalnie pokazali tak mało, że nie warto było oglądać. I jeszcze stwierdzenie że muzyka w Polsce ma coraz większą rzeszę fanów. Heh a to nowość. Obejrzeli się w porę. Jak już od wielu lat są organizowane eventy, na których bawi się masa ludzi. No ale co tu więcej oczekiwać. I tak dobrze że w ogóle pokazali
A ja zapomniałem obejrzec Ale widze że nie dużo straciłem chociaz
Nic nie straciłeś Warciarz. Powiedzieli tylko że impreza była, jaka jest historia jej nazwy, jakiś dj się wypowiedział, koleś z MSM i to wszystko. Nic szczególnego.
W sumie telewizja publiczna nigdy nie promowała jakoś szerzej wydarzeń klubowych więc nie ma się co dziwic.Jedynie na jakims typowo muzycznym kanale można zobaczyc więcej na temat imprezy.
TVN to nie telewizja publiczna tylko komercyjna heh wiec mogą pokazywać to co im się podoba i to co chcą. Widocznie za mało im zapłacili że taką "obszerną" relację zrobili
No troche się zle wysłowiłem o ogólnodostępną mi chodziło No najwyrazniej.Tylko zarabiac by się chciało
Na tym polega biznes na zarabianiu TVN jest ogólnie spoko ale mogli by się obejrzeć w końcu i zainwestować w muzykę klubową bardziej Wiele Medii w Polsce nie dostrzega wielkiego potencjału w tym biznesie i w tej muzyce, a szkoda
Oj tak.Jestem przekonany że taką obszerną relacje z eventu obejrzalo by znacznie więcej osób niż setny kocert Maryli Rodowicz
Co do pani Maryli to ja tam lubię jej piosenki i jej koncerty Ale masz Warciarz rację taka relacja godzinna z eventu, który jakaś stacja patronuje by się z pewnością przydała i nie mało ludzi by ją z chęcią obejrzało np. JA
Maryle przytoczyłem jako przykład czegoś co się "przejadlo" Też do niej oczywiśce nic nie mam.
No nic pozostaje nam czekać,aż do zarządu telewizji wejdzie ktoś nowy,z świeżymi pomysłami,który to zmieni.
Sponsor
[Kliknji na reklamę! WME.com.pl utrzymuje się wyłącznie z reklam. Dziękujemy!]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum