do arizony? to to miejsce gdzie w wakacje chłopak wrócił z nożem w nerce? Wg mnie to najbardziej niebiezpieczny klub... a ochrona... pfff... zal d.... sciska :/
Co do ochrony arizony to musze sie zgodzic,ze za mila nie jest, ale klimat w arizonie jest ok :D Fajnie sie mozna tam pobawic ;] Co do selekcji to lepiej niech bedzie.. Gorace 15 jeszcze znajda czas zeby sie pobawic. ..a tak nawiasem to wg. mnie dyskryminacja jest wtedy kiedy dziewczyna w wieku 16lat wejdzie gdzie chce bo nalozy krotka mini i ladnie usmiechnie sie do ochroniarzy.. ech..
Ode mnie zdanie tylko jedno : Chyba każdy wie gdzie jest jego miejsce :) Czy osoba w dresie (nie ubliżajac nikomu,poznieważ jest to indywidualna sprawa każdego co nosi) pasuje do eleganckiego lokalu? Może akurat ktoś chce byc właścicielem eleganckiego klubu , ma więc prawo zarządzić,że nie wpuści kogoś ,bo coś tam..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum