Wysłany: 2008-01-11, 01:09 Ślub Tijs Verwest "znany jako TIESTO" z Stacey Blo
Jeden z najlepszych DJów i producentów na świecie Tijs Verwest (znany jako Tiesto) planuje 10 października obecnego roku stanąć na ślubnym kobiercu.
Wybranką Tiesto (38 lat) jest dziewiętnastoletnia Stacey Blokzijl, a do zaręczyn doszło podczas pobytu na afrykańskiej wyspie MAURITIUS gdzie Tijs ostatnio grał. Para jest pochłonięta planowaniem ceremonii, jednak nie ma to wpływu na trasę koncertową Tiesto i zagra na zaplanowanych imprezach, z czego wspomnieć warto choćby o zbliżającym się jubileuszowej edycji Trance Energy.
Na razie nie znamy szczegółów odnośnie planów Tiesto i jego wybranki Stacey Blokzijl, gdyż para powstrzymuje się od jakichkolwiek wywiadów na ten temat. Jednak jeśli pojawią się jakieś nowe informacje na ich temat postaramy się wówczas informować was na bieżąco.
P.s. Niestety dla fanek DJ-a Tiesto ta wiadomość chyba nie jest aż tak radosna jak dla samego artysty i Blokzijl.
U mnie w rodzinie chyba nikt nie był w małżeństwie aż z taka różnicą wieku. Tak się zastanawiam dlaczego starsi Panowie mają tak młode partnerki. Dotyczy się to również Panów w Polsce. Drogie Panie może odpowiecie mi na to pytanie
P.S. A tak w ogóle to na tej fotce nie wygląda żeby Tiesto był od niej o tyle lat starszy.
Kurde dwa razy starszy jest od niej niezle No to bedziemy mieli panią Tiestową;)
_________________ Kodeks poruszania się po Forum:
1. Nie przemawiaj do ludzi metaforą - zrozumieją Cię dosłownie.
2. Nie przemawiaj do ludzi ironią - zrozumieją Cię zbyt dosłownie.
3. Nie przemawiaj do ludzi dosłownie - nie zrozumieją Cię.
4. Nie przemawiaj wogóle do ludzi to nie dostaniesz bana
A ja nie moge zrozumiec,dlaczego dziewczyny wola starszych? Przecież meżczyzni krócej zyja
Tak tylko w przypadku moich znajomych sie to niesprawdza.Dziewczyna 18 lat chłopak 28 i słub chca brac niedługo.. Wogole jak gadam ze znajomymi to prawie kazda jak am chłopaka to starszego.
hehe na szczescie nie wszystkie dziewczyny tak mają ja mialam max starszego o 2 lata heheh.... no a co sadzicie o facetach którzy biorą duzo starsze kobiety? :P
Heh hmmmm ja szczerze nie mam pojęcia, zależy jaka to kobieta Jak jakaś ładna, zadbana, z kaską to czemu nie heheh Chociaż ja mam swoją niunię i jest od mnie młodsza o ok 3 latka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum