Wysłany: 2008-04-07, 20:15 Sunrise Festival 2008 @ Nieopłacone bilety już jutro w sprze
Uprzejmie informujemy, iż bilety na sobotnią noc Sunrise Festival 2008 wrócą ponownie do sprzedaży. Nie będą to dodatkowe bilety, lecz te pochodzące z nieopłaconych wcześniej zamówień.
"Zapowiedzieliśmy, iż bilety nieopłacone ponownie trafią do pul" - mówi Dyrektor d/s sprzedaży Bileterii MDT. Ponowna sprzedaż kart wstępu rozpocznie się już jutro, czyli we wtorek 8. Kwietnia 12:00. "Ilość biletów pochodzących z nieopłaconych zamówień przekracza 2000 sztuk, tyle więc kart można będzie się spodziewać w jutrzejszych pulach" - dodał Dyrektor. Dostępne one będą, jak to miało miejsce wcześniej, na oficjalnej stronie agencji - MDTAgency.pl, oraz na stronach TicketOnline.pl Wszystkich spóźnialskich i zainteresowanych festiwalem zapraszamy jutro o 12:00.
_________________ Odwlekanie nie zatrzyma czasu.
~ Anonim
No no ,widze że będzie niezła batalia o te bilety bo ceny u konikówardzo slone z tego co widze
_________________ Kodeks poruszania się po Forum:
1. Nie przemawiaj do ludzi metaforą - zrozumieją Cię dosłownie.
2. Nie przemawiaj do ludzi ironią - zrozumieją Cię zbyt dosłownie.
3. Nie przemawiaj do ludzi dosłownie - nie zrozumieją Cię.
4. Nie przemawiaj wogóle do ludzi to nie dostaniesz bana
cena takiego biletu w dniu imprezy lub nie dużo przed będzie pewnie dużo wyższa :) ja na szczęść zakupiłem i opłaciłem komplet biletów po najniższej cenie :D
Mi wczoraj udało sie dopchac i kupiłem kilka wejsciówek po 158 bo znajomi chcieli.A tu kurde się porozmyślali i nic z tego nie bedzie Dobrze że chociaż nie ma żadnych konsekwencjii nieopłaconego zamówienia.
Z tego co widziałem to dnie najtańsze pule rozeszły sie w kilka minut.Nie ma sie co dziwic w sumie.Koniku juz po ponad 200 wołały
Po kilku minutach na bank poszła pula za 138.Nie wiem dokładnie jak było z ta 158,ale też dosc szybko sie rozeszła.
A ja nie miałem akurat problemu ze stroną
no nie wiem hehe ja w każdym bądz razie kupiłem bilety na piatek i sobote za 118 zł i na after za 60 zł :) teraz musze pochytać jakiś nocleg w kołobrzegu... sie zabieram do tego juz tak z 3 tydognie i jakos zacząć nie umiem ...
Oj to radze Ci się za to zabrać bo może pózniej być niemiłe rozczarowanie.Cięzko na ostatnia chwile znależc jakies dobre i niezbyt drogie miejsce noclegowe.
Nom to fakt bilety może i są ale miejsce na spanie też musi być a później to już będzie ciężko coś znaleźść, chyba że zabierzesz ze sobą namiot i rozbijesz się na plaży heh o ile tak można zrobić w ogóle
Moi znajomi już nie mogą znależc miejsca w Mielnie wiec nie ma co juz odwlekac
Słucham: trance, techno
Kluby: Alga Pomogła: 1 raz Wiek: 18 Dołączyła: 05 Cze 2007 Posty: 215 Skąd: ze wsi :D
Wysłany: 2008-04-14, 15:54
Z tego co się orientuję, to w Malborku w hotelach są wolne pokoje, więc z noclegiem nie powinno być problemów. A z tego miasta do Kołobrzegu pociągiem jedzie się niecałe 2 godzinki juz z przystankami. To moja taka mała podpowiedź jakby ktoś był zainteresowany
hahaha dzięki za podpowiedz :D poszukam czegos bliżej może się uda bo 2h pociągiem to mi się srednio uśmiacha :P w pierwszym podejściu lipa wszystko pozajmowane :D
Sponsor
[Kliknji na reklamę! WME.com.pl utrzymuje się wyłącznie z reklam. Dziękujemy!]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum