Słucham: House, Trance
Kluby: M7 Pomógł: 1 raz Wiek: 23 Dołączył: 26 Kwi 2007 Posty: 109 Skąd: Hoek Van Holland
Wysłany: 2008-04-01, 04:27 Trance Energy w Polsce - Pryma aprilis już za nami!
Z ogromną przyjemnością pragniemy poinformować, że agencja ID&T jeszcze w tym roku zaprezentuje w naszym kraju jeden ze swoich flagowych produktów – imprezę Trance Energy.
Ze wstępnych rozmów z przedstawicielami agencji dowiedzieliśmy się, że impreza najprawdopodobniej zostanie zorganizowana na Poznańskim stadionie Lecha, choć pod uwagę brana jest również wrocławska Hala Stulecia (dawniej Hala Ludowa). Niestety dokładny termin imprezy nie jest jeszcze znany, ale jak poinformowali nas przedstawiciele agencji na pewno nie odbędzie się wcześniej niż we Wrześniu.
Współorganizatorem Polskiej edycji imprezy będzie polska agencja MSM Events wraz z Pro Logic Music. A jako pierwszą ujawnioną gwiazdą wieczoru będzie Carl Cox
Jak miło.Kolejna wielka impreza zawita w Polsce.Widać że zagraniczne agencje doceniają to,iż Polacy umią się świetnie bawic i inwestują w nasz kraj.Szkoda tylko że w Poznaniu bo daleko ode mnie
_________________ Kodeks poruszania się po Forum:
1. Nie przemawiaj do ludzi metaforą - zrozumieją Cię dosłownie.
2. Nie przemawiaj do ludzi ironią - zrozumieją Cię zbyt dosłownie.
3. Nie przemawiaj do ludzi dosłownie - nie zrozumieją Cię.
4. Nie przemawiaj wogóle do ludzi to nie dostaniesz bana
Też mnie to już zaczyna irytować że wszystkie imprezy są albo we Wrocławiu albo w Poznaniu a na Mazurach tyle ładnych miejsc jest na zorganizowanie imprezy nad jeziorkiem jakimś.
a ja sie bardzo bym cieszył żeby TE odbyło sie we Wrocławiu :D Hala Ludowa to sentyment :) tam są najlepsze eventy :D napewno zawitam :D
pieknie bedzie Trance energy w Polsce mmm :)
[Kliknji na reklamę! WME.com.pl utrzymuje się wyłącznie z reklam. Dziękujemy!]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum