Którego DJ-a chcielibyście usłyszeć w M7 CLUB? @ FORUM.WME.com.pl (Events, Imprezy, DJ, Mp3, Kluby)

Regulamin » FAQ » Szukaj » Blogi Mój blog Blogowe nowości » Klubowicze » Rejestracja » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj 

Poprzedni temat :: Następny temat
Którego DJ-a chcielibyście usłyszeć w M7 CLUB?
Autor Wiadomość
admin 
webmaster

Słucham: House, Techno, Trance
Kluby: M7 CLUB

Wysłany: 2008-01-31, 01:43   Którego DJ-a chcielibyście usłyszeć w M7 CLUB?

M7 CLUB (Białystok ul. Malmeda 7) zwraca się do wszystkich klubowiczy z Białegostoku i okolic z prośbą o zagłosowanie w ankiecie na DJ-a którego chciałby zobaczyć i usłyszeć w M7. Mile widziane są również wasze propozycje w postach (komentarzach) poniżej.

Nieoficjalne forum dyskusyjne Klubu M7
www.M7CLUB.wme.com.pl

Oficjalna strona: www.m7club.pl
Ostatnio zmieniony przez admin 2008-03-12, 22:56, w całości zmieniany 9 razy  

kris 
nowy klubowicz

Słucham: disco-polo, metal, folklor
Kluby: jaświły =]

Wysłany: 2008-01-31, 16:58   Re: Którego DJ chcieli byście usłyszeć w M7 CLUB?

a tak co do tej ankiety... mischa daniels, moze i fajny producent ale nie wiem jak teraz gra stylowo...
clamaran... za drogo
stfu ... chyba, żeby piersi ich poogladać to tak :D
durty south... grać nie umieją pewnie
lucca... nie! nie! nie! nie należy się jej żeby ktos na granie ją zapraszał i tyle.
umek... super pomysł, jak dla mnie bomba aaale społeczeństwo chyba nie dojrzalo do jego grania niestety :-(
van buuren... :lol:
dj antoine... w klejeniu setów powinien być dobry, mogloby być ciekawie :)

...reszta to tacy typowi producenci... więc niech lepiej sie skupiają na produkowaniu, bo to im wychodzi, gorzej może być z klimatem żiżejowania...

z poza ankiety: <3 <3 <3

-e. prydz :D bo duzo unreleasów w swoich setach gra :p
-ch. lake - fajnie gra, muzyczka gatunkowo dobra, dobór nowości, nie oklepane numery, chociaż wiadomo, ze swoje produkcje by grał no to tak troszke moze siewydawać ze nothin special ;) wyszukane kawałki, czasami dość undegroundowe. ogółem o.k.
-d. spoon - to co wyzej :)

mazt 
nowy klubowicz
House Music

Słucham: House
Kluby: M7

Wysłany: 2008-02-01, 23:52   

Muszę przyznać, że selekcja bardzo ciekawa. To tylko podwójnie utwierdza mnie w tym, że M7 to jedyny profesjonalny klub z muzyką "House" w Białymstoku. Z chęcią usłyszałbym wszystkich z tej ankiety, może z wyjątkiem Lucci i Umka ze wskazaniem na Freemasons, DJ Antoine, Ian'a Carey'a. Widzę, że na liście jest Chris Ortega chociaż wydaje mi się, że trafniejszym wyborem byłby Thomas Gold. Szkoda, że nie ma nikogo ze Swedish House Mafia, ale to pewnie ze względów finansowych, bo z tego co się orientuje karzą sobie słono płacić. Z tej listy "LIVE" słyszałem Mische Daniels'a na SF2006 i Tom'a Novego na SW2006. Mischa ma dość specyficzny styl setów, więc podejrzewam, że nie każdemu by się spodobał, ale Tom Novy zagrał masakrycznie chociaż był ostatnim Dj'em wieczoru. Ja proponuje jednak mimo wszystko kogoś z tej trójki, którą wymieniłem wyżej. Remixy Freemasons są dość popularne w M7 i publiczność się świetnie bawi. Ian i Antoine to też świetny pomysł. Jeśli miałbym coś jeszcze zaproponować, a nie chwaląc się siedzę w klubowej muzyce odkąd pamiętam, to sugerowałbym zaproszenie kogoś zza wschodniej granicy jak Leonid Rudenko (Rosja) czy DJ Sender (Ukraina). Myślę, że klub na pewno zyskałby na tym. Na pewno impreza z udziałem któregoś z tych DJ odbiła by się echem w środowisku klubowym Polski. Hmm... cóż jeszcze mógłbym zaproponować. Jestem przekonany, że świetnym pomysłem byłby Dino Ramirez. Ten koleś jest niesamowity. Znam jego 90% numerów i uważam go za guru Electro House. Zapraszam do dyskusji. Pozdrawiam

kris 
nowy klubowicz

Wysłany: 2008-02-02, 02:02   

clamaran też by pewnie zażyczył sobie bajońską sumkę...

mazt 
nowy klubowicz
House Music

Wysłany: 2008-02-02, 12:37   

kris napisał/a
clamaran też by pewnie zażyczył sobie bajońską sumkę...

Antoine Clamaran jest teraz trochę w odstawce. On był numer uno kilka lat temu. Wydaje mi się, że teraz Szwedzi przejęli pałeczkę :)

admin 
webmaster

Słucham: House, Techno, Trance
Kluby: M7 CLUB

Wysłany: 2008-02-02, 13:26   

mazt napisał/a

Antoine Clamaran jest teraz trochę w odstawce. On był numer uno kilka lat temu. Wydaje mi się, że teraz Szwedzi przejęli pałeczkę :)

Masz rację ostatnio o nim mało słychać ale kilka produkcji do dziś lubię posłuchać sobie i chętnie posłuchał bym go na live ale jak już miał bym wybierać to wole bardziej Jerry Ropero przy jego produkcjach aż chce mi się wyskoczyć do klubu. A poznałem jego dopiero przy produkcji Jerry Ropero & Denis The Menace - Coracao.

Poza listą chętnie posłuchał bym na żywo:

Marco V - jego set na Sensation White Polska był na prawdę pozytywnie odebrany przez większość klubowiczy

Carl Cox - jego sety pobudzają do życia (raczej nie realne żeby zagrał w Białymstoku ale kto wie...

Dubfire - Ostatnio głośno się zrobiło o nim

Wet Fingers - Produkcje ma super, chociaż ostatnia "Kobiety" trochę za monotonna (na Sensation White wystąpili na Scenie VIP (Scena Lecha) - ale niestety wolałem wówczas posłuchać i zobaczyć co się dzieje na scenie głównej

misiek 
administrator

Wysłany: 2008-02-02, 14:27   

Marco V, Mauro Picotto. Jest wielu dobrych producentów i Dji, w sumie sam nie wiem, którego bym chciał widzieć, no ale tych z przodu to na pewno:)

gambol aka beny 
nowy klubowicz

Słucham: funky,disco,electro,deep
Kluby: m7

Wysłany: 2008-02-07, 11:58   

z takich malych marzen : carl cox lub pete tong :)
a z takich realnych: jery ropero, jeszcze raz dj tonke :P , i mysle ze freemasons by idealnie pasowal :)
a tak z polskich, to niecierpliwie czekam na angel kiss :D: ) :mrgreen:

mazt 
nowy klubowicz
House Music

Wysłany: 2008-02-07, 16:16   

Jeśli chodzi o Polaków to zdecydowanie wybrałbym warszawski duet WAWA ;) Jeden z ostatnich ich numerów Wawa - Outsiders to prawdziwa housowa bombka :)

kris 
nowy klubowicz

Wysłany: 2008-02-29, 19:48   

coś się ruszyło w temacie :)

to ja tak nawiążę do postów poprzedników:

wawa - no tak, z polaków to chyba byłby najlepszy wybór :)

marco v - bardzo prężny koleś jeśli chodzi o dobór wałków w secie [mam na myśli style], więc nadałby się ;)

dubfire - no głośno o nim się zrobiło aale w bardziej undergroundowym światku muzycznym. Pewnie więcej ludzi kojarzyło by go jako 'deep dish' =] ...zaproszenie tego grajaka odebrałbym bardziej jako zachciankę menadżera czy coś, niż działanie z uwzględnieniem celów zarobkowych :) ...anyway, i tak i tak uzbierałby się komplet w m7 :D ...a powiem więcej, zaproszenie dj'a takiego pokroju mogłoby spowodować przyjście do klubu innej publiczności. takiej, która hmmm... w głównej mierze przyszłaby z nastawieniem na doznania słuchowe hehe :D
-pzdr.

Mr.T 
nowy klubowicz

Wysłany: 2008-03-08, 16:27   

BAD BOY BILL , DEEP DISH, AXWELL:)

kris 
nowy klubowicz

Wysłany: 2008-03-09, 16:09   

Mr.T napisał/a
BAD BOY BILL , DEEP DISH, AXWELL:)

*Ali Dubfire :P

pola 
nowy klubowicz

Wysłany: 2008-04-25, 13:20   

Z polskich dj'ow polecam Clermont Ferrand, a jeśli chodzi o zagranicznych to z pewnością Ian Carey-jego najnowszy projekt-Get Shaky jest świetny, szczególnie w wersji Stonebrid, z dużą dawką partii fortepianu, a poza tym Ian Carey będzie na tegorocznym festiwalu Sunrise.
Mam nadzieje, że te nasze spekulacje, sondy-kogo chcemy usłyszec kiedyś faktycznie się ziszczą ;-)

misiek 
administrator

Wysłany: 2008-04-25, 19:52   

Po to ta sonda jest żeby się ziściła. Uwierz pola :mrgreen:

gambol aka beny 
nowy klubowicz

Słucham: funky,disco,electro,deep
Kluby: m7

Wysłany: 2008-06-15, 20:15   

nie wiem czy tylko ja to zaowazylem ale 80 % ludzi wypowiadajacych sie na tym forum nie rozroznia na czym polega praca producenta od dja...... sonda ma na celu sprawdzenie ktorego DJA chcielibyscie uslyszec, wiec wazny jest sposob miksowania, style w jakich gra, klimat ktory tworzy. a wiele osob mowi i mysli o utworach ktorzy ci dje wypuscili jako producenci ... nie kazdy dj to dobry producent i nie kazdy producent to dobry dj.... :)

Sponsor

[Kliknji na reklamę! WME.com.pl utrzymuje się wyłącznie z reklam. Dziękujemy!]