Surfer navigation analysis

Regulamin » FAQ » Szukaj » Blogi Mój blog Blogowe nowości » Klubowicze » Rejestracja » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj 

Poprzedni temat :: Następny temat
Marzec w Klubie M7 @ www.M7CLUB.wme.com.pl
Autor Wiadomość
admin 
webmaster

Słucham: House, Techno, Trance
Kluby: M7 CLUB

Wysłany: 2008-02-20, 18:47   Marzec w Klubie M7 @ www.M7CLUB.wme.com.pl

1 marzec 2008 (sobota) :: COLOURS PATRTY - WHITE Night

Residents: ROXEE, FINESEE, MASZIN
Wstęp 15 PLN. / z kartą klubową 10 PLN

6 marzec 2008 (czwartek) :: FREErajd

residents: SAINT ONE & MASZIN
music: House Disco & Overkitch Music
Wstęp 5-10 PLN.

7 marzec 2008 (piątek) :: RELEASE YOURSELF

residents: Saint One, ROXEE, MASZIN
music: progressive, electro, funky, filtered,
wstęp wolny

8 marzec 2008 (sobota) :: COLOURS PATRTY - YELLOW Night

13 marzec 2008 (czwartek) :: FREErajd

Wstęp 5-10 PLN.

14 marzec 2008 (piątek) :: RELEASE YOURSELF

wstęp wolny

15 marzec 2008 (sobota) :: COLOURS PATRTY - RED Night

20 marzec 2008 (czwartek) :: FREErajd

Wstęp 5-10 PLN.

23 marzec 2008 (niedziela) :: Easter Sunday

Residents: FINESEE, ROXEE & MASZIN
music: House Music Hits

24 marzec 2008 (poniedziałek) :: Easter Monday

Residents: FINESEE, ROXEE & MASZIN
music: House Music Hits

27 marzec 2008 (czwartek) :: FREErajd
Wstęp 5-10 PLN.

28 marzec 2008 (piątek) :: RELEASE YOURSELF

wstęp wolny

29 marzec 2008 (sobota) :: RESIDENTS NIGHT

21:00 - 23:00 Begining set - Finesee & Roxee
Classic House & House hits reviev
23:00 - 02:00 Freestyle Energy set - Finesee & Roxee
All House music, Electro, Breaks
02:00 - Till the morning sunrise light set – MASZiN

Dj Vexus 
moderator

Słucham: Hardstyle,Trance,Electro H
Kluby: Sajrus(www.sajrus.pl)

Wysłany: 2008-02-20, 20:26   

Nooo niezłe imprezy się szykują :-D

kris 
nowy klubowicz

Słucham: disco-polo, metal, folklor
Kluby: jaświły =]

Wysłany: 2008-03-09, 16:14   

ooo :) kolorki do imprez =] -ciekawie :))

ata 
nowy klubowicz
;]

Słucham: dnb, dubstep
Kluby: metro, luzztra, oiom

Wysłany: 2008-03-10, 22:33   

Ludzie kochani czym tu się podniecać. Nie rozumiem. Cóż to za świetni DJe? Fuck. Co Wy wiecie o prawdziwej elektronicznej muzyce? Słuchacie jakiejś kiczowatej, komercyjnej tandety i uważacie się za fajnych. Zaproście kogoś kto gra live acty, a nie puszcze jakąś komerchę z CD-ków, bo wątpię, że ktoś tam w ogóle gra z duplate'ów.

haha karta klubowa <rotfl> chyba paszport polsatu jest cenniejszy

misiek 
administrator

Wysłany: 2008-03-10, 22:35   

To może jakieś propozycje a nie tylko krytyka :-D

kris 
nowy klubowicz

Wysłany: 2008-03-14, 23:29   

ata napisał/a
Zaproście kogoś kto gra live acty, a nie puszcze jakąś komerchę z CD-ków, bo wątpię, że ktoś tam w ogóle gra z duplate'ów.

ano ja tam grałem z placków :P no przyznam, że nie cały set, bo miałem też fajne produkcje na CD i nie mogłem się powstrzymac żeby ich nie zagrać, a no i też wiadomo, na CD niektóre towary pojawiają się szybciej i są taniej dostępne, więc się nie burz ;)
-pzdr.

ata 
nowy klubowicz
;]

Wysłany: 2008-03-16, 23:31   

kris napisał/a

ano ja tam grałem z placków :P no przyznam, że nie cały set, bo miałem też fajne produkcje na CD i nie mogłem się powstrzymac żeby ich nie zagrać, a no i też wiadomo, na CD niektóre towary pojawiają się szybciej i są taniej dostępne, więc się nie burz ;)
-pzdr.

wybacz, ale uważam, że granie z CD to tak jak śpiewanie z playbacku. Okey 1 kawałek na cały set i to taki, którego nie można znaleźć na dubplate'cie może byc, ale nie więcej. Dżizys <ściana>

admin 
webmaster

Słucham: House, Techno, Trance
Kluby: M7 CLUB

Wysłany: 2008-03-16, 23:54   

ata, częściowo masz rację, ale z 2 strony nie wszystkie live act jest dobry do klubu bo przecież oni imprezy całej nie poprowadzą a tutaj już wchodzi DJ wraz z osprzętem takim jak CD czy Vinyl.

Live act na pewno daje fajne wrażenie i możliwość usłyszenia kawałka w orginale.

misiek 
administrator

Wysłany: 2008-03-17, 11:44   

Hmm dla mnie to nie ma różnicy Vilnyl czy CD, ważne aby muza była dobra bo o to przecież na imprezie chodzi :mrgreen:

kris 
nowy klubowicz

Wysłany: 2008-03-19, 18:45   

misiek napisał/a
Hmm dla mnie to nie ma różnicy Vilnyl czy CD, ważne aby muza była dobra bo o to przecież na imprezie chodzi :mrgreen:

święta prawda ;-)

[ Dodano: 2008-03-19, 19:03 ]
ATA nie zachowuj się jak troll, bo pomyślę, że chodzi Ci tylko o to aby poszczekać sobie do gardeł ;-)

A co w wypadku gdy: jest taka sytuacja; grajek jest młody, początkujący i jego status materialny jest taki, że go poprostu nie stać na wciąż nowe płytki winylowe ???? aaa? aaa? zatkao??? :mrgreen: Wniosek taki, że lecisz na lans... nie lubie takich osób, więc chętnie z Tobą jeszcze się pokłóce :-D ;-) ;-) ;-)

Druga sytuacja: przyjmijmy, że jestem dj'em uwielbiającym popisywać się poprzez granie unrelease'ów... co wtedy? -mam z łajtów samych grać? :lol: Albo kupić wycniarkę za 30 tys. żeby móc sobie mp3'kę nagrać na winyl, a potem baunsować w klubie, że macham samymi czarnuchami? :lol:

Od razu uprzedzam, że temat rzeka CD vs. Vinyl jest bez sensu, bo to... temat rzeka... znaczy każdy ma rację i argument argumentowi nie równy.

p.s. -nie gniewaj się, że wyszukwałem takie superowe argumenty i Ciebie stłumiłem, ale ja i tak wiem, że przypierniczysz się do wszystkiego - powód: nie lubisz tego miejsca. Tyle w temacie. Peace. :-> ''

ata 
nowy klubowicz
;]

Wysłany: 2008-03-20, 16:20   

Uważam, że różnica między vinylami, a cdkami jest diametralna.

Co do początkujących Dji - aby zacząć grać profesjonalnie niestety potrzebna jest kasa. tak samo jak przecież nie można zacząć być narciarzem bez jakichkolwiek nakładów finansowych. Każde hobby pociaga za sobą koszta. Owszem na początku ciężko o Technicsy za kilka/kilkanaście tysięcy oraz płyty z Chemical Records. Zawsze jest możliwość zakupu czegokolwiek na allegro po okazyjnych cenach. uważam, że lepiej kupić za 200 zł 10 używanych vinyli na allegro czy po prostu od kogoś odkupić niż jechać po najniższej linii oporu i robić jakąś farsę czyli grać z CDków.
Współczuję najbardziej wszystkim imprezowiczom, któym naprawdę nie robi różnicy to z czego gra DJ. DJing to sztuka tak samo jak malarstwo czy śpiewanie. Co by było gdyby wszyscy malarze malowali zwykłymi plakatówkami z papierniczego, a nie farbami olejnymi i werniksem, a wokalisci na koncertach jechali z playbacku?
Co do klubu m7... najbardziej zaskoczyła mnie sytuacja kiedy to któregoś razu byłam w metrze i usłyszałam rozmowę pewnej Pani z barmanem. Dziewczyna powiedziała, że jest z Warszawy, własnie grała w M7, ale uciakła stamtąd jak najszybciej do miejsca, gdzie impreza ma wymiar imprezowy, a nie wixiarski.

that's all.

Dj Vexus 
moderator

Słucham: Hardstyle,Trance,Electro H
Kluby: Sajrus(www.sajrus.pl)

Wysłany: 2008-03-20, 16:39   

C-BooL miał ostatnio jakieś Vinyle na sprzedaż więc jak ktoś by chciał Vinyle to pisać a skontaktuje z C-BooLem.

misiek 
administrator

Wysłany: 2008-03-20, 22:31   

Nie wydaje mi się aby w M7 była wixa :-/ Ani to że granie z CD-ków to wixa. Po prostu istnieje zwykła konkurencja pomiędzy metrem a m7. Ten i ten klub ma swoich zwolenników i będą oni obstawać za tym klubem do którego uczęszczają. Zgodzę się jednak z tym że Metro jest rozpoznawalne w całej Polsce. Co do M7 to już nie wiem czy tak jest.

kris 
nowy klubowicz

Wysłany: 2008-03-20, 23:38   

@ misiek
-z tym metrem, to zależy czy podejdziesz do kolesia, który słucha minimalów czy nie :lol:

[ Dodano: 2008-03-20, 23:46 ]
ata napisał/a

Współczuję najbardziej wszystkim imprezowiczom, któym naprawdę nie robi różnicy to z czego gra DJ.

A jakbym otworzył klub w którym dj'ka jest zamaskowana, albo jest bardzo wysoko, że oko klubowicza nie jest w stanie spostrzec czy tam gdzieś stoją gramofony czy kompakty? :lol:
Gdybyś stanęła z opaską na oczach, nie byłabyś nawet w stanie ocenić w którym momencie skreczuję na gramofonie, a kiedy na kompakcie [tyle, że musiałbym mieć pod łapą conajmniej 1000'ce, a takie akurat stoją w m7 hehe]... nie mówie już o graniu... no chyba, że lubisz ten smaczek jak igła czasem podskoczy i dlatego współczujesz imprezowiczom hehehh ^^

Teddrox 
nowy klubowicz

Słucham: Techno/Funky techno
Kluby: Metro/M7

Wysłany: 2008-03-22, 14:16   

najlepszym rozwiązaniem waszego sporu jest sprzęcik zwany Final scratchem którego nie długo mam zamiar nabyć a jesli chodzi o granie z CD to kiedyś tez byłem anty ale odkad zauwazyłem ze sporo najfajnijeszych kawałków jest dostepna tylko w mp3 to czemu nie. po za tym CD jak i final scrach to rewolucja w djingu masa Dj światowej rangi gra z CD i finalascratcha (chris liebien, pratap, wehbba, carl cox, carl lakebush etc...) bo muszą to robić zeby ich sety były jeszcze lepsze dlatego sadze ze tylko amatorzy!! uważają ze granie tylko vinyli to prawdziwe granie trzeba iśc z czasem i postepem a przyszłośc mówi wyraźnie ze vinyl zaczyna wygasać na rzecz mp3 niestety takie sa realja ale gdy sie ma final scratcha masz swoje mp3 na vinylu :) i sądze ze nie długo w każdym klubie to będzie podstawowy sprzęt na imprezie: 2xCDJ1000mk3+2xTechnics+DJM800+final scratch+laptop

Sponsor

[Kliknji na reklamę! WME.com.pl utrzymuje się wyłącznie z reklam. Dziękujemy!]