Pomógł: 1 raz Dołączył: 30 Maj 2007 Posty: 300 Skąd: Tarnow
Wysłany: 2007-05-30, 20:28 ATB
ATB czyli André Tanneberger. Urodził się w małym niemieckim miasteczku Freiberg w 1973 roku. Andrè produkował muzykę od wczesnych lat dziewięćdziesiątych należał m. in. do projektu Sequential One.Zaslynol z min. takich kawalkow jak: "9pm", "Let U Go", czy tez niedawny utwor stworzony wraz z Heather Novą "Renegade", ktora to wlasnie znalazla sie w albumie "Trilogy". Jego produkcje grają wszystkie większe rozgłośnie radiowe w Europie. W 2005 roku zajął 9. miejsce na liście DJmag Top 100 DJs magazynu DJmag. ATB lubi prezentować swoją twórczość w Polsce. W 2005 roku odwiedził halę Arena w Poznaniu oraz festiwal Dance Lake Event w Bytowie. W roku 2006 zagrał już w Silver Clubie w Bielsku-Białej, w Poznaniu oraz podczas festiwalu Soundtropolis w Podzamczu koło Ogrodzieńca. André zaprezentował swoje umiejętności także na imprezie Sensation White we Wrocławiu, która odbyła się 28 października 2006 roku.
autor: deCamel
images.jpg
Plik ściągnięto 287 raz(y) 2,44 KB
Ostatnio zmieniony przez deCamel 2007-06-14, 15:03, w całości zmieniany 1 raz
Jak dla mnie jest to bardzo utalentowany producent muzyki elektronicznej. Zawsze podobały mi się jego kawałki, jedne są skoczne a drugie nastrojowe. po prostu git
Słucham: House, Trance
Kluby: M7 Pomógł: 1 raz Wiek: 23 Dołączył: 26 Kwi 2007 Posty: 109 Skąd: Hoek Van Holland
Wysłany: 2008-10-30, 00:17
Słuchałem raz ATB na żywo i szczerze to jego set nie podobał mi się. Ma on fajne kawałki nie które ale ogólnie wole posłuchać go w samochodzie czy w domu niż na evencie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum