Uwaga DJ-e! - Konkurs w M7 @ FORUM.WME.com.pl (Events, Imprezy, DJ, Mp3, Kluby)

FAQ » Szukaj »  Mapa Google »  Regulamin » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Gry » Zaloguj 

Poprzedni temat :: Następny temat
Uwaga DJ-e! - Konkurs w M7
Autor Wiadomość
admin 
webmaster

Słucham: House, Techno, Trance
Kluby: M7 CLUB

Wysłany: 2008-05-05, 20:44   Uwaga DJ-e! - Konkurs w M7

Muzyczny klub M7 przy ulicy Malmeda 7 w Białymstoku organizuje w piątek, 27 czerwca, konkurs na najlepszego klubowego DJ’a północno-wschodniej Polski. Do wygrania sprzęt wysokiej klasy marki Numark A także zagranie godzinnego seta z gwiazdą holenderskiej sceny klubowej – ALEXEM ROMANO.

Zgłoszenia – wypełniony formularz (do pobrania na www.m7club.pl) wraz z czterema kopiami dema – należy nadesłać do 13 czerwca listem poleconym na adres: 15-440 Białystok, ul.Malmeda 7. Spośród nadesłanych zgłoszeń zostanie wybranych siedmiu półfinalistów (poinformowani zostaną o tym najpóźniej do 23 czerwca), którzy zaprezentują się przed publicznością i jury w klubie M7 w 15 minutowych setach. Następnie trzech z nich, jeszcze tej samej nocy, wystąpi w finale imprezy. W jury zasiądą m.in. ALEX ROMANO oraz DJ K1 KRIZ i DJ DANY BOY. Konkurs będzie transmitować Radio Białystok.

Więcej informacji:
tel. 696 009 032 lub 603 112 223 w godz. 17 – 18.
Szczegółowy regulamin dostępny jest na stronie: www.m7club.pl

REGULAMIN:

1. Konkurs na najlepszego klubowego DJ’a Podlasia odbędzie się 27.06.08 o godz. 22.00
2. W najbliższym terminie nabór DJ’i poprzez nadsyłanie formularzy zgłoszeniowych na adres klubu (15-440 Białystok ul. Malmeda 7) listem poleconym wraz z czterema kopiami dema do 13.06.08 (szczegóły, formularz zgłoszeniowy oraz regulamin i do pobrania na stronie klubu www.m7club.pl , informacje pod nr. 696 009 032, 603 112 223 w godz. 17-18) informacje o naborze i imprezie w Polskim Radiu Białystok, TV Białystok , portalach internetowych (Białystok Online, Top DJ, WME, M7, www Polskiego Radia Białystok), prasie lokalnej, plaktach)
3. Przesłuchanie poprzez czteroosobową komisję w składzie: reprezentant Polskiego Radia Białystok….., Reprezentanci klubu- Romanowski Michał DJ FINESEE Wojciech Sawicki DJ MASZIN oraz Daniel Dojlidko DJ DANY BOY (dopuszczamy także do uczestniczenia w wyłonieniu finalistów reprezentanta sponsora) nadesłanych setów i wyłonienie siedmiu finalistów
4. Poinformowanie finalistów do dnia 23.06.08
5. Finał imprezy 27.06.08
6. Finaliści pokazują swoje umiejętności przed komisją i publicznością w 15 min. setach od 22.00- 00.00 , po zakończeniu pokazu chwila na zastanowienie komisji i wyłonienie trzech osób, które zmierzą się w 10 min setach 00.30-01.00 o tytuł najlepszego klubowego DJ’a Podlasia
7. Podjecie decyzji przez komisję w składzie: przedstawiciel Polskiego Radia Bialystok przedstawiciel lokalu, przedstawiciel sponsora, DJ K1 KRIZ, DJ DANY BOY, gwiazda holenderskiej sceny klubowej Alex Romano
8. Wyłonienie zwycięzcy , rozdanie nagród.
9. Zagranie przez zwycięzcę godzinnego seta z gwiazdą wieczoru Alexem Romano

Załączniki:
REGULAMIN KONKURSU
FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY

admin 
webmaster

Słucham: House, Techno, Trance
Kluby: M7 CLUB

Wysłany: 2008-06-29, 03:45   

DJ C-Tite, czyli Adam Cyzman okazał się najlepszym DJ-em Podlasia 2008. Zgarnął on główną nagrodę - wysokiej klasy sprzęt Dj-ski i zagrał wraz z Alexem Romano - gwiazdą holenderskeij sceny klubowej.

DJ C-Tite pochodzi z Torunia, ma 24 lata, a miksowaniem zajmuję się od 5 lat. Drugie miejsce przypadło DJ-owi Roxee, a srebrny medal przypadł DJ-owi Gambol'owi. Obaj panowie pochodzą z Supraśla.

WME Gratuluje zwyciężcom!

misiek 
administrator

Wysłany: 2008-06-29, 09:56   

Gratulację zwycięzcom. Cieszę się że dj-e z Podlasia są w pierwszej 3. Słuchałem na żywo dj-a Roxee na którejs z imprez w M7 i muszę przyznac że te 2 miejsce to nie jest dane z przypadku. Jego gra przypadła mi odrazu do gustu. Młody i utalentowany dj. Pozdro.

Sponsor

[Kliknji na reklamę! Forum Muzyki Klubowej WME.com.pl utrzymuje się wyłącznie z reklam. Dziękujemy!]